KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben suzuki jimny de 6000 liğini kullanıyorum, gayet memlunum. ancak hız istiyorsanız t-max derim. mekanik de sorun istemiyorsanız (boşaltma kolu özellikle) britpart derim. t-max in yanlış hatırlamıyorsam zamanında 9500 diye bir modeli vardı eğer 2. bir vinç gereği duyarsam britpartı arkaya takıp öne t-max 9500 modelini bulabilirsem takıcam bulamazsam hızlı bir britpart yada tmax arayışlarına gireceğim.
Sn Bahaddin Çelik, gezenbilir indirimi %15 dir, biz taksitli satamıyoruz ama sahibinden sitesinden taksitli satın alabilirsiniz, indirim kalmıyor bu durumda tabii.
Daha detaylı bilgi için 0212 286 43 37 den Koray Bey ile görüşebilirsiniz.
Geç cevap için özür, epeydir siteye vakit ayıramıyordum, bundan sonra daha çabuk olmaya çalışacağım.
Selamlar
Adnan
bettino' Alıntı:
Sn. Adnan Çetinel beyin , dikkatlerine.
Adim Bahaddin Çelik (bettino), 93 model V8 5.2 Grand Wagoneer aracım için - Pritpart DB 12000I 12 volt vinç almak istiyorum. Gezen bilir indirimi ile birlikte vinç fiyatı ne olur ve ödeme nasıldır , kartla vade ne olur ?
İlginize teşekür ederim.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
İrtibat için cep tel. : 0542 374 78 10
Sn mertcan0052, DB12000I Britpart vinç için kdv dahil liste fiyatımız 1120.00 tl, sahibinden ilan no: 21395467, stokta çok az kaldığı için siteden satışını durdurduk, 15 güne kadar yeni parti gelecek.
Selamlar
Adnan
selamlar adnan bey ben sizden daha önce yani 2 sene oldu t max 9000 almıştım memnunum vinçden 2 sene kullandın hiç tık yok tabiki arabamı sattım yeni vinç almak istiyorum tabi arabada alacam en yakın zamanad 4x4 toyota hilux düsünüyourm bu brithpart vinçi 885 tl yazıyo gezenbilire %15 iskonto var demi bu fiyatta bilginize ben muğla datçadan sinan iyi çalışmalar
işte gerçek vinç işte kalite her yerinden belli oluyor mustafa arkadaşımıza ve erhan arkadaşımıza birer tane WARN 12000 lik vinç aldık mükemmel görünüyorlar bu pazar denemesini yapacaz hayırlı olsun diyoruz herkese tavsiye ediyorum benim britpart da bozuldu zaten benve ömer de birer tane alıyoruz bu hafta arkadaşlar sakın ola ucuzuna kaçmayın bundan sonra SİVAS OFF-road olarak WARN kalitesi yaşıyacagız
ayrıca hiç tanımadığımız halde müşteri memnuniyetine önem veren Şahin Hırdavata teşekkürler
işte gerçek vinç işte kalite her yerinden belli oluyor mustafa arkadaşımıza ve erhan arkadaşımıza birer tane WARN 12000 lik vinç aldık mükemmel görünüyorlar bu pazar denemesini yapacaz hayırlı olsun diyoruz herkese tavsiye ediyorum benim britpart da bozuldu zaten benve ömer de birer tane alıyoruz bu hafta arkadaşlar sakın ola ucuzuna kaçmayın bundan sonra SİVAS OFF-road olarak WARN kalitesi yaşıyacagız
ayrıca hiç tanımadığımız halde müşteri memnuniyetine önem veren Şahin Hırdavata teşekkürler
saolsın sanada WARN tavsiye ederiz
bozulan vinçleri satmayı bırak artık dünyanın en güzel arabasını (LAND ROVER) ve yedek parçalarını satıyorsun ama vinçe gelince en kötülerini satıyorsun
saolsın sanada WARN tavsiye ederiz
bozulan vinçleri satmayı bırak artık dünyanın en güzel arabasını (LAND ROVER) ve yedek parçalarını satıyorsun ama vinçe gelince en kötülerini satıyorsun