Bu çadır hakkında..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çaylak:) Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,080

Çaylak:)

Ana Kamp
Yer
İzmir
Selamlar.. Mart ayında 1 aylık bir kampa girmeyi düşünüyorum. Daha yer konusunda karar veremedim ama yüksek ve soğuk bir yerde olacağı kesin gibi Şimdi benim sorum şu.. Elimde Kipa'dan aldığım Tesco marka 2 kişilik çift katlı çadır var yazın 2 defa deniz kenarında sorunsuz kullandım. ama bu mevsimde onu kullanamam herhalde, hem hava açısından hem de kamp sırasında araştırma yapıp sürekli çalışıyor olacağımdan.. yani en azından çadırın içine ufak bir masa ve sandalye koyabilmeliyim, geniş olmalı. Piyasadaki aile çadırlarına baktım, amacıma uygun gibi. Bütçem çok kısıtlı olduğundan büyük markalara bakamıyorum.

Aşağıdaki çadır hakkında yorumlarınız nedir, işimi görür mü, güvenilir mi..Fiyatı çok uygun geldi. bir de dediğim gibi günün büyük bi kısmında içeride kitaplarla meşgul olacağım. ve ufak bir masanın da sığması lazım..

http://urun.gittigidiyor.com/Cadir-Iki-Odali-Kamp-Cadiri_W0QQidZZ36305170

Yorumlarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim, sizin gibi ustaların tavsiyelerine ihtiyacım var..

Etiketler
Ynt: Bu çadır hakkında..

Yüksek ve soğuk bir yer için bu çadır hiç ideal değil bence. Kipadan aldığınız çadırın büyük boyu tek fark o. İlla geniş olmalı diyorsanız biraz daha iyi markalara bakmanızı tavsiye ederim. Yinede soğuk yerlerde bu tarz kumaşlı büyük çadırları ısıtmak çok zor olur. Bunun tek yolu eski Türk çadırlarından (yurt) yapmak ve içine soba koymak olur ) yada Yörük kara çadırı yapmalısınız

Merhaba sayın Çaylak,

Tam olarak nereye gideceğinizi söyleyebilirseniz nasıl bir çadır almanız gerektiği konusunda daha iyi yönlendirme yapabiliriz.

Merhaba J.L.

Çadır için maksimum 200 tl civarı limitim var. Onun için böyle bi seçeneğe başvurdum. Sizin tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mıdır acaba? Teşekkürler

Güncel Özak' Alıntı:
Merhaba sayın Çaylak,

Tam olarak nereye gideceğinizi söyleyebilirseniz nasıl bir çadır almanız gerektiği konusunda daha iyi yönlendirme yapabiliriz.

Güncel Bey merhaba,
Yamanlar Karagöl'ü düşünüyorum, yalnız araştırma aşamasındayım şu an için daha netleştiremedim, başka yerler de olabilir.

Aşağıdaki linkte bunun için açtığım konu var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69595.0