Yok yaw..Benim mi tersim döndü ;D ;D Ben benim aracı Serkan Ustaya bıraktım ve 15 gün sonra aldım..O aralar senin araç yoktu Ünal Abinin orada..Yani 18 gün falan olmalı boyada geçen süre ...Ki bu sanırım yeterli zaman Ama sen yine de bozma ..Geç olsun güç olmasın ...
şu macun vs işleri bittikten sonra beklemeye alınacak iyice kurusun çeksin sonra yoklama vs yine sonra astar sonra boya
ben diyorum 1 ay dan evvel çıkmaz
Allah sabır versin demek istiyorum gerçekten, derlerdi ama inanmazdım, gerçekten çocuklar için söylenmiş bir söz var ''SEVİLMESELER KAHIRLARI ÇEKİLMEZ'' diye.
Bu söz cuk diye oturdu. En kısa zamanda hayalinizdeki araca binebilmeniz umuduyla, kolay gelsin.
Yok yaw..Benim mi tersim döndü ;D ;D Ben benim aracı Serkan Ustaya bıraktım ve 15 gün sonra aldım..O aralar senin araç yoktu Ünal Abinin orada..Yani 18 gün falan olmalı boyada geçen süre ...Ki bu sanırım yeterli zaman Ama sen yine de bozma ..Geç olsun güç olmasın ...
dediğin doğru sanırım oldu 2 hafta kadar süre soydular boyaları komple o da zaman aldı biraz cenk
valla en korktuğum şey aceleyle yapılması o yüzden, hani 1 hafta erken olacağına 1 hafta geç olsun, ama sıkıştırmış olmamdan ötürü bir falso olmasın politikasıyla devam ediyorum ben de
sertem41' Alıntı:
Merhabalar;
Allah sabır versin demek istiyorum gerçekten, derlerdi ama inanmazdım, gerçekten çocuklar için söylenmiş bir söz var ''SEVİLMESELER KAHIRLARI ÇEKİLMEZ'' diye.
Bu söz cuk diye oturdu. En kısa zamanda hayalinizdeki araca binebilmeniz umuduyla, kolay gelsin.
zımparalanacak dışı komple, sonra içine geçilecek, sonra astarlanıp güzelce yıkanıp parçalanıp parça parça boyanacak, ardından da kısmetse toplanmaya başlanacak
Araç hala boyaya girmedi sanırım sıkıntı yoktur umarım. İki sorum olacak. Plastik parçaların toplam maliyeti nekadar? Renkli camların maliyeti ne kadar?