bu arada diğer yan camı taktık. diğer camı da bugun yarın alıyoruz düz beyaz olarak, film çektirip takacam, renkli cam geldiğinde ona çevirecez artık.. düz cama da okeylendik artık ;D
bu arada diğer yan camı taktık. diğer camı da bugun yarın alıyoruz düz beyaz olarak, film çektirip takacam, renkli cam geldiğinde ona çevirecez artık.. düz cama da okeylendik artık ;D
Bugün Kayalardan renkli sol arka cam alıp sağ arka cama çevirdik.
Kasa aynı olduğu için küçük bir modifikasyonla orijinali gibi oluyor.
Benim konu başlığında bahsettim.
Düz camla filmle hiç uğraşma.
Bugün Kayalardan renkli sol arka cam alıp sağ arka cama çevirdik.
Kasa aynı olduğu için küçük bir modifikasyonla orijinali gibi oluyor.
Benim konu başlığında bahsettim.
Düz camla filmle hiç uğraşma.
"Bugün aldılar, çevirecekler" dediği kişi kesin benimdir ;D
Ama ordan bana "Ters çevirip olduğu gibi tak, sadece mandal aşağıya gelir, başka bir fark olmaz" dediler ama kazın ayağı öyle değil.
Üzerinde değişiklik yapmadan sadece ters çevirip takarsan;
1- Yağmur olukları ters kalacağı için ilk yağmurda bütün su içeri dolar
2- Camların üst üste gelme biçimi değişeceğinden içeriye hava ve su girişi olur.
Burada en gerekli olan parçalar renkli camlar ve fitiller.
Biz önce bir deneme yaptık, olacak mı diye.
Eğer olmasaydı camı ve fitilleri söküp eski orijinal çerçeveye aktaracaktık.
Tabii eski cam kasasını temzileyip boyadıktan sonra.
"Bugün aldılar, çevirecekler" dediği kişi kesin benimdir ;D
Ama ordan bana "Ters çevirip olduğu gibi tak, sadece mandal aşağıya gelir, başka bir fark olmaz" dediler ama kazın ayağı öyle değil.
Üzerinde değişiklik yapmadan sadece ters çevirip takarsan;
1- Yağmur olukları ters kalacağı için ilk yağmurda bütün su içeri dolar
2- Camların üst üste gelme biçimi değişeceğinden içeriye hava ve su girişi olur.
Burada en gerekli olan parçalar renkli camlar ve fitiller.
Biz önce bir deneme yaptık, olacak mı diye.
Eğer olmasaydı camı ve fitilleri söküp eski orijinal çerçeveye aktaracaktık.
Tabii eski cam kasasını temzileyip boyadıktan sonra.
İyi yapmışsın arayıp bi tane ayırtarak.
Bugün öğrendiğime göre sağ arka camın arayanı, isteyeni çokmuş, herkes bekliyor.
Ne zaman gelir hiç bir şekilde tarih veremiyorlar.
Şimdi sol arka camın sağ arka cama dönüştürülebildiği öğrenilince onların da tükenme ihtimali var.
Böyle birşeyi daha önce deneyen olmuş mu bilmiyorum, olmamış ise bir ilki gerçekleştirdik 8)
Bir de burda Defender'in lego gibi bir özelliğie sahip olması başka bir güzellik.
Bunu başka bir araçta yapamazsın ;D
Bugün öğrendiğime göre sağ arka camın arayanı, isteyeni çokmuş, herkes bekliyor.
Şimdi sol arka camın sağ arka cama dönüştürülebildiği öğrenilince onların da tükenme ihtimali var.
Böyle birşeyi daha önce deneyen olmuş mu bilmiyorum, olmamış ise bir ilki gerçekleştirdik 8)
Bir de burda Defender'in lego gibi bir özelliğie sahip olması başka bir güzellik.
Ben dün Fevzi'ye demiştim, sana bir sürü adam göndereceğim diye ;D
Böylece uykularını kaçıran (ki aynı konuda benim de canımı çok sıkıyordu) bir problemini çok pratik biçimde çözmüş olduk.
1 tane renkli sol, 1 tane renksiz sağ alınacak. camları değiştirilecek. elinde vida mida atılmadan sağ renkli olmuş olacak ve sol renksiz. sol renksizi sonra geri vereceksin. oldu bitti gitti
1 tane renkli sol, 1 tane renksiz sağ alınacak. camları değiştirilecek. elinde vida mida atılmadan sağ renkli olmuş olacak ve sol renksiz. sol renksizi sonra geri vereceksin. oldu bitti gitti