yarın gzüelce çekerim, bunlar biraz spy photo modunda oldular
geçerken uğriym dedim araca, valla ünal usta işin çoğunu tamamlamış.. duramadım konuşamadım da, yarın hem gider son durum raporunu alır hem de güzel foto çekerim
İnşallah. Bu arada spacer için verdiğin noyu aradım karşımdaki insanın beni pek anladığını düşünmüyorum ama yanıt yok. Ebaydaki ilan için mesaj attım kargo ücreti 60 küsür paunt :S
İnşallah. Bu arada spacer için verdiğin noyu aradım karşımdaki insanın beni pek anladığını düşünmüyorum ama yanıt yok. Ebaydaki ilan için mesaj attım kargo ücreti 60 küsür paunt :S
orayı aramadım ben gerçi ama ebayden 68 pound filan dedi 9 kilo olduğu için paket, fazla tutuyor kargo... 200 pound a geliyor totalde.. ama eğer huma 2 ay diyorsa, sanırım ebayden sipariş verecem ben abi...
Ben yarın Trabzondaki kalan tornacıları dolaşacağım. Moonwalker Uğur da yaptırmış 200 tl civarında birşey tutu dedi bakalım bana kaça yaparlar yarın bilgi veririm.
aluminyum olması hem ağırlık açısından hem de balans ayarı için filan önemliymiş abi bu arada...
benim de bi arkadaş var aslında cnc filan işleriyle uğraşıyor ama... yani örnek olarak kullanması için jant mı götürmem lazım acaba yoksa arabnın kendisi mi. spacer ın göbeiğinin olması çok öenmli bu arada abi, muhakkak huncentric yaptır, eğer torna işi yaptıracaksan...
Aleminyum tavsiye etmedi bir tornacı sağlam olmaz dedi. İnternette satılanlar aleminyum olduğuğunu söyledim onlarda başka bir alaşım daha vardır dedi. Celik yada demirden yapmayı düşünüyorum. Bu işten anlayan birkaç kişiye sordum balansla alakası olmaz dediler. Dediğn gibi yaptıracağım ortası halkalı yoksa bijon kesiyormuş.