Valla tam tahmin ettigim gibi ama bu kadar detayli bir ugrasinin sonunda normal bence neyse güle güle kazasiz belasiz hayirli sürüsler cok güzel oldu araciniz darisi bizlerin basina
Tavan ve diğer trimler bitti. Tavan uğraştırdı bizi biraz ama sonu güzel oldu . Yarın sabah spacer yaptırmaya gideceğim. Arka koltuğu henüz bulamadım onunda araştırmasını yarın yapacağım. Ne renk aldın koltukları inşallah bej yada kremdir.
Tavan ve diğer trimler bitti. Tavan uğraştırdı bizi biraz ama sonu güzel oldu . Yarın sabah spacer yaptırmaya gideceğim. Arka koltuğu henüz bulamadım onunda araştırmasını yarın yapacağım. Ne renk aldın koltukları inşallah bej yada kremdir.
abiciğim çok teşekkür ederim.. düşünmen bile yeter...
inşallah gelirim bitince de beraber gideriz sende satar istediğin alırsın o arada bir de.. süper olur ;D