nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 48 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 30 Ara 2010 #433 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: teşekkürler ibrahim abi bugün gittim gördüm tamamdır yarın motor şanzıman işleri filan başlıyor bakalım 10 güne filan herhalde çıkacaz sanayiden... ama o 10 gün1 ocakta başlar ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Hadi hayırlısı bakalım ....
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: teşekkürler ibrahim abi bugün gittim gördüm tamamdır yarın motor şanzıman işleri filan başlıyor bakalım 10 güne filan herhalde çıkacaz sanayiden... ama o 10 gün1 ocakta başlar ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Hadi hayırlısı bakalım ....
A addobus Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 30 Ara 2010 #434 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. 2 gündür konu başlığını okuyorum, gerçekten çok güzel görünüyor, renk seçimi çok güsel, güle güle kullanın... adnan
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. 2 gündür konu başlığını okuyorum, gerçekten çok güzel görünüyor, renk seçimi çok güsel, güle güle kullanın... adnan
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 30 Ara 2010 #435 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nordic1903' Alıntı: ;D ;D Hadi hayırlısı bakalım .... Genişletmek için tıkla ... senin araba girişinde mi duruyordu cenk sanayinin dün? addobus' Alıntı: 2 gündür konu başlığını okuyorum, gerçekten çok güzel görünüyor, renk seçimi çok güsel, güle güle kullanın... adnan Genişletmek için tıkla ... teşekkürler adnan bey
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nordic1903' Alıntı: ;D ;D Hadi hayırlısı bakalım .... Genişletmek için tıkla ... senin araba girişinde mi duruyordu cenk sanayinin dün? addobus' Alıntı: 2 gündür konu başlığını okuyorum, gerçekten çok güzel görünüyor, renk seçimi çok güsel, güle güle kullanın... adnan Genişletmek için tıkla ... teşekkürler adnan bey
nordic1903 Grizzly Bushcraft Mesajlar 1,261 Tepkime Puanı 2 Yaş 48 Yer Kavacık - Istanbul Web www.imageresim.com 30 Ara 2010 #436 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: senin araba girişinde mi duruyordu cenk sanayinin dün? Genişletmek için tıkla ... Valla nerede duryo bilmiyorum ama mavi olan benimkiydi..Dün akşam aldım..Gaz telini koparmıştım..Serkan Usta halletti..
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: senin araba girişinde mi duruyordu cenk sanayinin dün? Genişletmek için tıkla ... Valla nerede duryo bilmiyorum ama mavi olan benimkiydi..Dün akşam aldım..Gaz telini koparmıştım..Serkan Usta halletti..
rsc86 Kamp I Mesajlar 199 Tepkime Puanı 0 Yer pınarbaşı bornova izmir 30 Ara 2010 #437 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: seymen aliağa kırıkkale biiyorum ben Genişletmek için tıkla ... bugün aliağadakileri gördüm hurdaya çıkardığız iki kamyonu teslim ettik SW biri hariç hepsi mavi mavimavi gel beni kurtar diye bakıyorlardı ayrıca SOFT TOPlar bir düzine var offroadçılara duyrulur
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: seymen aliağa kırıkkale biiyorum ben Genişletmek için tıkla ... bugün aliağadakileri gördüm hurdaya çıkardığız iki kamyonu teslim ettik SW biri hariç hepsi mavi mavimavi gel beni kurtar diye bakıyorlardı ayrıca SOFT TOPlar bir düzine var offroadçılara duyrulur
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 30 Ara 2010 #438 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nordic1903' Alıntı: Valla nerede duryo bilmiyorum ama mavi olan benimkiydi..Dün akşam aldım..Gaz telini koparmıştım..Serkan Usta halletti.. Genişletmek için tıkla ... heh tamamdır çıkarken gözucuyla görmüştüm demek senin arabaydı... serkan ustanın da dukkan boşalmıyor ki alalım bizimkini içeri... 1 hafta rahat verin adama ya ;D
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nordic1903' Alıntı: Valla nerede duryo bilmiyorum ama mavi olan benimkiydi..Dün akşam aldım..Gaz telini koparmıştım..Serkan Usta halletti.. Genişletmek için tıkla ... heh tamamdır çıkarken gözucuyla görmüştüm demek senin arabaydı... serkan ustanın da dukkan boşalmıyor ki alalım bizimkini içeri... 1 hafta rahat verin adama ya ;D
rsc86 Kamp I Mesajlar 199 Tepkime Puanı 0 Yer pınarbaşı bornova izmir 30 Ara 2010 #439 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sayenizde deefenderci oldum
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 30 Ara 2010 #440 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. rsc86' Alıntı: sayenizde deefenderci oldum Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun ne zaman başlıyorsunuz yapıma?
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. rsc86' Alıntı: sayenizde deefenderci oldum Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun ne zaman başlıyorsunuz yapıma?
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 30 Ara 2010 #441 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Uploaded with ImageShack.us 5.kapı camı da takılmış... son işlemler tamamlandı... dıştan son hamle yapıldı an itibariyle artık motor kısmına resmi olarak başladık...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Uploaded with ImageShack.us 5.kapı camı da takılmış... son işlemler tamamlandı... dıştan son hamle yapıldı an itibariyle artık motor kısmına resmi olarak başladık...
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 2 Ocak 2011 #442 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. http://www.streetfire.net/video/wheeler-dealersland-rover-defender_2079975.htm izlemek isteyene 45 dk lık bir defenderın yeniden doğuş videosu... (benim araç değil)
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. http://www.streetfire.net/video/wheeler-dealersland-rover-defender_2079975.htm izlemek isteyene 45 dk lık bir defenderın yeniden doğuş videosu... (benim araç değil)
rsc86 Kamp I Mesajlar 199 Tepkime Puanı 0 Yer pınarbaşı bornova izmir 2 Ocak 2011 #443 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. göktu' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun ne zaman başlıyorsunuz yapıma? Genişletmek için tıkla ... maddi durumu düzeltince aslında defender hastalığı askerde başladı defenderin motor sesi hoşuma gidiyor
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. göktu' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun ne zaman başlıyorsunuz yapıma? Genişletmek için tıkla ... maddi durumu düzeltince aslında defender hastalığı askerde başladı defenderin motor sesi hoşuma gidiyor
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 3 Ocak 2011 #444 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. yay amortisör takılmaya başlandı bugün ebayden spacerları da aldım bakalım ne zaman geçecek elime ;D
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. yay amortisör takılmaya başlandı bugün ebayden spacerları da aldım bakalım ne zaman geçecek elime ;D
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 4 Ocak 2011 #445 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. direksiyon hidroliğe çeviriyoruz aldık parçaları kayalardan... debriyaj, baskı balata triger vs herşey değişiyor... bugünden birkaç kare: almış olduğum koltuklar: Uploaded with ImageShack.us hd rot kolları ve direksiyon amortisörü: Uploaded with ImageShack.us herşey değiştiği, bir tek o değişmedi!... motorumuz: Uploaded with ImageShack.us elden geçmeye başlanan şanzımanımız: Uploaded with ImageShack.us amortisör ve yayımız + 2'': Uploaded with ImageShack.us orjinal vs old man emo direksiyon amortisörü: Uploaded with ImageShack.us yüksekliği kıyaslamak için: Uploaded with ImageShack.us bu da eskilerimiz: Uploaded with ImageShack.us
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. direksiyon hidroliğe çeviriyoruz aldık parçaları kayalardan... debriyaj, baskı balata triger vs herşey değişiyor... bugünden birkaç kare: almış olduğum koltuklar: Uploaded with ImageShack.us hd rot kolları ve direksiyon amortisörü: Uploaded with ImageShack.us herşey değiştiği, bir tek o değişmedi!... motorumuz: Uploaded with ImageShack.us elden geçmeye başlanan şanzımanımız: Uploaded with ImageShack.us amortisör ve yayımız + 2'': Uploaded with ImageShack.us orjinal vs old man emo direksiyon amortisörü: Uploaded with ImageShack.us yüksekliği kıyaslamak için: Uploaded with ImageShack.us bu da eskilerimiz: Uploaded with ImageShack.us
SERİ 3 109 Kamp II Mesajlar 370 Tepkime Puanı 2 4 Ocak 2011 #446 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Üstadım. hazır motor açıkta iken mutlaka ama mutlaka krank arka keçeyi değiştirin. 15 tl lık bir malzeme ilerde tekrar motorun inmesine neden olur. Bunu kesimlikle yaptırın.
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Üstadım. hazır motor açıkta iken mutlaka ama mutlaka krank arka keçeyi değiştirin. 15 tl lık bir malzeme ilerde tekrar motorun inmesine neden olur. Bunu kesimlikle yaptırın.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 4 Ocak 2011 #447 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. SERİ 3 109' Alıntı: Üstadım. hazır motor açıkta iken mutlaka ama mutlaka krank arka keçeyi değiştirin. 15 tl lık bir malzeme ilerde tekrar motorun inmesine neden olur. Bunu kesimlikle yaptırın. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen o da dğeişiyordur ama dğeişmiyorsa onu da alırım yarın olmadı valla dğeişmeyen tek şey motorun kendisi kaldı
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. SERİ 3 109' Alıntı: Üstadım. hazır motor açıkta iken mutlaka ama mutlaka krank arka keçeyi değiştirin. 15 tl lık bir malzeme ilerde tekrar motorun inmesine neden olur. Bunu kesimlikle yaptırın. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen o da dğeişiyordur ama dğeişmiyorsa onu da alırım yarın olmadı valla dğeişmeyen tek şey motorun kendisi kaldı
ihg70 Ah ne mutludur serseri kuş. Özgürdür, özgürce uçar Mesajlar 667 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul- Göktürk 4 Ocak 2011 #448 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Dayan Göktuğ, az kaldı