veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 29 Ocak 2011 #513 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. panjur, far çerçeveleri, stickerlar ünal usta tarafından takıldı ------------------ arka koltukları monte edebilmek için biraz tadilat gerekiyor kasa üzerinde, bakalım ptesiye olacak inşallah....
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. panjur, far çerçeveleri, stickerlar ünal usta tarafından takıldı ------------------ arka koltukları monte edebilmek için biraz tadilat gerekiyor kasa üzerinde, bakalım ptesiye olacak inşallah....
loiz61 Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 6 1 Şub 2011 #514 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. maşallahhh..
yunus61 aa Mesajlar 226 Tepkime Puanı 0 Yer TRABZON 1 Şub 2011 #515 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nazar değmesin.... sıfırından daha iyi oldu...
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 1 Şub 2011 #516 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. arka koltuk montajımız da tamam... bugün vinç tamponu ve vinç, ön koltuklar vs montajlanacak teşekkürler güzel yorumlarınız için
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. arka koltuk montajımız da tamam... bugün vinç tamponu ve vinç, ön koltuklar vs montajlanacak teşekkürler güzel yorumlarınız için
Ferhat GÜL Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 1 Şub 2011 #517 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. çok başarılı bir çalışma olmuş
SERİ 3 109 Kamp II Mesajlar 370 Tepkime Puanı 2 1 Şub 2011 #518 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. üstad buğün 1 şubat hala ses yok.!!!
O okantuna Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 1 Şub 2011 #519 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Mükemmel
badleon Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer Mersin 1 Şub 2011 #520 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Yok boyle bir makina,arac cok orantili olmus,Allah kaza bela vermesin...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Yok boyle bir makina,arac cok orantili olmus,Allah kaza bela vermesin...
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 2 Şub 2011 #521 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bugün ünal ustayla vinci taktık, arka koltukları pazar günü de çalışıp takmış valla sağolsun iç kısmı da toplamaya başladık umarım haftasonuna çıkacak... 2 3 fotoğraf paylaşalaım yorumlarını için de teşekkür ederim ayrıca
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bugün ünal ustayla vinci taktık, arka koltukları pazar günü de çalışıp takmış valla sağolsun iç kısmı da toplamaya başladık umarım haftasonuna çıkacak... 2 3 fotoğraf paylaşalaım yorumlarını için de teşekkür ederim ayrıca
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 2 Şub 2011 #522 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Abi ne kalmış bitmiş işte, hadi hayırlısı...
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 4 Şub 2011 #523 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sertem41' Alıntı: Abi ne kalmış bitmiş işte, hadi hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... sağol abi koltuklar filan tamam elektik işleri biraz ağır ilerliyor ne yazık ki... herhalde yarın akşama filan sanayiden çıkarım, olmadı ptesi.. hayırlısıyla tabi
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sertem41' Alıntı: Abi ne kalmış bitmiş işte, hadi hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... sağol abi koltuklar filan tamam elektik işleri biraz ağır ilerliyor ne yazık ki... herhalde yarın akşama filan sanayiden çıkarım, olmadı ptesi.. hayırlısıyla tabi
SERİ 3 109 Kamp II Mesajlar 370 Tepkime Puanı 2 4 Şub 2011 #524 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Bu iş 1 mart itibari ile biter diyelim mi?
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 4 Şub 2011 #525 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sanmıyorum o kadar olduğunu ya
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 4 Şub 2011 #526 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. ..
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 5 Şub 2011 #527 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Neden defender... İşte bu görüntüleri görünce..... Muhteşem olmuş Göktuğ...Güle gle kullan..
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Neden defender... İşte bu görüntüleri görünce..... Muhteşem olmuş Göktuğ...Güle gle kullan..
ihg70 Ah ne mutludur serseri kuş. Özgürdür, özgürce uçar Mesajlar 667 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul- Göktürk 5 Şub 2011 #528 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sertem41' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aynı fikirdeyim.. Bu arada baba-oğul giydiğiniz gömlekler şaaneymiş.. bize yok mu?
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sertem41' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aynı fikirdeyim.. Bu arada baba-oğul giydiğiniz gömlekler şaaneymiş.. bize yok mu?