KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Göktuğ senin aracının da yükseltmeden sonra ön taraf ile arka taraf arasındaki farkın baya açıldığını görüyorum. Soruşturdun mu bu iş normal mi? Resim yükleyecem yine bu siteden bir arkadaşın aracının resmi bak bakalım iki yükseltme arasında benzerlik varmı?
Yukarıdaki turuncu Defender gibi biraz uzaktan ve tam yandan bir foto çekersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Belki herşey düzgündür de sen vesvese yapıyorsundur
Beyler bence ikiniz de gereksiz kuruntu yapıyorsunuz ( eğer olamdı bu diyorsanız ).
Araçlarınızın Maşallah'ı var. Güle güle binin, iyi günlerde kullanın. Artık araçlar bitti arkadaşlar, Sizde sadece '' Sanayi Bağımlılığı'' oluştu
Bu kadar işlemden sonra, bu yan etkinin görülmesi çok doğaldır, kısa zamanda geçer ;D
Tekrar söylüyorum: Güle Güle kullanın araçlarınızı. İkisi de çok güzel oldu. Takılmayın böyle detaylara ( sonu yok ) Hatırlatayım dedim
( Bakınız İbrahim'e ( ihg70 ) aracını çıkardı sanayiden, artık detaylara bakmıyor ki doğru olan bence bu )
Ben bir gariplik göremedim.
Aracın motoru ön tarafta büyük ağırlık yapıyor. O ksıım normal
Bagajda eşyan, koltuk, stepne vs varsa o da arkayı biraz bastırır..
Güle güle kullan.
Artık LR buluşmasında bi tur verirsin ;D
göktuğ kardeş öncelikle eline sağlık aracın çok güzel olmuş bütün uğraşlarına değdı sanırım rengide harika olmuş benim sormak istediğim bu yükseltme orjinalmı parçalarlamı yaptın fren hortumlarınıda değiştinmi orjınalse humadanmı satın aldın bende yükseltme düşünüyorumda ;D
göktuğ kardeş öncelikle eline sağlık aracın çok güzel olmuş bütün uğraşlarına değdı sanırım rengide harika olmuş benim sormak istediğim bu yükseltme orjinalmı parçalarlamı yaptın fren hortumlarınıda değiştinmi orjınalse humadanmı satın aldın bende yükseltme düşünüyorumda ;D