yan tarafta sökülecek motor cenk,
gidecek boyaya gelecek... biz yağ ya filtresi hava filtresini filan değişmiştirdik daha evvel, bir sıkıntı gözükmüyordu motorda, ama takılırken detaylı bir check up yapacaz serkan usta tarafından, yan taraf yani cenk... tavsiyen/önerin varsa açığım bu arada?
yan tarafta sökülecek motor cenk,
gidecek boyaya gelecek... biz yağ ya filtresi hava filtresini filan değişmiştirdik daha evvel, bir sıkıntı gözükmüyordu motorda, ama takılırken detaylı bir check up yapacaz serkan usta tarafından, yan taraf yani cenk... tavsiyen/önerin varsa açığım bu arada?
Serkan Usta iyidir..Ben de oraya bırakmayı düşünüyorum aybaşında..Detaylı liste isteyeceğim..Kafama takılan bazı parçalar var..Onlar hakkında bi yorum yapsın..
Ne renk boyuyorsun ? Komple sökerek mi boyatacaksın ?
Offf valla tam benim rengi seçmişsin..Ben de hazır boyanmışını almasaydım bu rengi düşünüyordum..SEMA fuarında bir Defender tanıtımı yapılmıştı..Bio Bonatti Project ..Bu onun rengi..
son kararım bu oldu benımde umarım daha yan çizmem
şimdi aklıma takılı nokta şudur ki, yapılan aluminyum çetalar mat siyah olacak, araçta bu reng, jantlar bu senın aldıklarından alacam, onları ne renk yapmak lazım...
Bizde onun da cevabı var Senin araca benim jantlardan takıldığı zaman aşağıdaki Kanadalı Abimizin meşhur aracı tipinde bir aracın olacak..Tabi kano hariç..Nacizane fikrim Jant rengiyle oynamaman yönünde ...