veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 7 Eyl 2010 #113 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. yok hayır bayram sonrasına kalması muhtemel...
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 7 Eyl 2010 #114 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bizim bir şansızlıımız da araç tamirinin Ramazan ayına denk gelmesi. Kaportacı uyuyor, dösemeci uyuyor boyacı uyuyor : ))
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. bizim bir şansızlıımız da araç tamirinin Ramazan ayına denk gelmesi. Kaportacı uyuyor, dösemeci uyuyor boyacı uyuyor : ))
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 7 Eyl 2010 #115 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. vallahi öyle... bayramda 1 hafta kayırdı doğal olarak plan programı...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. vallahi öyle... bayramda 1 hafta kayırdı doğal olarak plan programı...
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 13 Eyl 2010 #116 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. füme araçtan güzel bir örnek daha
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #117 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. vallahi deneyecez bakalım konsolun parçaları da aldım 2004 görünüm için otokardan valla parçalar yavaş yavaş toplanıyor araç da boyadan çıksa süper olacak
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. vallahi deneyecez bakalım konsolun parçaları da aldım 2004 görünüm için otokardan valla parçalar yavaş yavaş toplanıyor araç da boyadan çıksa süper olacak
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 14 Eyl 2010 #118 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Hadi bakalım. resim bekliyouz....
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #119 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. alt havalandırma hariç böyle olacak kısmetse... havalandırma kısmını da bulursam alırım gibime geliyor ya neyse
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. alt havalandırma hariç böyle olacak kısmetse... havalandırma kısmını da bulursam alırım gibime geliyor ya neyse
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 14 Eyl 2010 #120 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. maliyetler konusunda bilgi verirsen sevinirim.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #121 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. otokardan 700 tl civarı rakama geliyor
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 14 Eyl 2010 #122 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. sadece ortadaki konsol mu?
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 14 Eyl 2010 #123 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: alt havalandırma hariç böyle olacak kısmetse... havalandırma kısmını da bulursam alırım gibime geliyor ya neyse Genişletmek için tıkla ... Aradığın havalandırma paneli Otokar servis'te var. ama aracında klima yoksa pek bir işine yaramaz.
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: alt havalandırma hariç böyle olacak kısmetse... havalandırma kısmını da bulursam alırım gibime geliyor ya neyse Genişletmek için tıkla ... Aradığın havalandırma paneli Otokar servis'te var. ama aracında klima yoksa pek bir işine yaramaz.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #124 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. klimasız normal havalandırma sistemi için kullanılamıyorsa, gerek yok o zaman tabi...
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. klimasız normal havalandırma sistemi için kullanılamıyorsa, gerek yok o zaman tabi...
CEM50 Kamp III Mesajlar 698 Tepkime Puanı 6 Yaş 60 Yer ANKARA 14 Eyl 2010 #125 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: şu altta görülen amortisörün amacı nedir acaba bundaki? Genişletmek için tıkla ... Direksiyonu ve kutusunu darbelerden korumak ve direksiyonu yumşatmak amaçlıdır ön takımınızda herhangi bir sıkıntınız yoksa hidrolik direksiyon kadar olmasada rahatlama saglar(defenderlerin tamamında vardır ihaleden gelenlerde sökülmüş olabilir)
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. veteran' Alıntı: şu altta görülen amortisörün amacı nedir acaba bundaki? Genişletmek için tıkla ... Direksiyonu ve kutusunu darbelerden korumak ve direksiyonu yumşatmak amaçlıdır ön takımınızda herhangi bir sıkıntınız yoksa hidrolik direksiyon kadar olmasada rahatlama saglar(defenderlerin tamamında vardır ihaleden gelenlerde sökülmüş olabilir)
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #126 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkürler bilgilendirme için ayrı bir konu açmıştık orada da yazdılar geçen hafta aracın altına eğilip bakmak aklıma gelmedi hiç, bugün yarın kontrol ederim ben de
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkürler bilgilendirme için ayrı bir konu açmıştık orada da yazdılar geçen hafta aracın altına eğilip bakmak aklıma gelmedi hiç, bugün yarın kontrol ederim ben de
poorangel Kamp II Mesajlar 449 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul - Bursa - Artvin 14 Eyl 2010 #127 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. kolay gelsin, yakın zamanda girer heralde boyaya da.. takipteyiz..
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. kolay gelsin, yakın zamanda girer heralde boyaya da.. takipteyiz..
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 14 Eyl 2010 #128 Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkürler bu haftaiçi giriyor kısmetse bgn gidip konuştum bu ara o alttaki amortisörü de gördüm sarısından istiyorum ben de siyah olduğundan belli etmiyor kendını
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teşekkürler bu haftaiçi giriyor kısmetse bgn gidip konuştum bu ara o alttaki amortisörü de gördüm sarısından istiyorum ben de siyah olduğundan belli etmiyor kendını