Hayırlı olsun aracın bitmiş..Az önce geldim sanayiden..İnşallah boyası badanası da istediğin gibi olur..O sarı diye bahsettiğin amortisörlerin adı Old Man Emu marka amortisörler..Ben dün İngiltere'den bi satıcıya sordum 70 Pound dedi..Buraya gelişi yaklaşık 100 Pound'a malolur..Google'dan aratmak istersen Old Man Emu Steering Damper yaz ..Birçok bilgiye rastlayacaksın..Ben de en kısa zamanda edinmeyi düşünüyorum..
Hayırlı olsun aracın bitmiş..Az önce geldim sanayiden..İnşallah boyası badanası da istediğin gibi olur..O sarı diye bahsettiğin amortisörlerin adı Old Man Emu marka amortisörler..Ben dün İngiltere'den bi satıcıya sordum 70 Pound dedi..Buraya gelişi yaklaşık 100 Pound'a malolur..Google'dan aratmak istersen Old Man Emu Steering Damper yaz ..Birçok bilgiye rastlayacaksın..Ben de en kısa zamanda edinmeyi düşünüyorum..
İllaki sarı olsun diye bi takıntınız yoksa orjinal siyahını 30 tl gibi bir rakkama satıyolar 0 parça olarak illede sarı olacaksa alırız bi kutu taxi sarısı sprey boya hallederiz ;D ;D ;D
para sizin tabi siz bilirsiniz.
İllaki sarı olsun diye bi takıntınız yoksa orjinal siyahını 30 tl gibi bir rakkama satıyolar 0 parça olarak illede sarı olacaksa alırız bi kutu taxi sarısı sprey boya hallederiz ;D ;D ;D
para sizin tabi siz bilirsiniz.
stdındn daha iyimiş diye anladım ben bunu?
tabi bilene sormak lazım...
araç boya kısmına geçti
kiri pası temizlenecek kalan, kenar köşelerinde neresinde varsa... ilaçlanıp astarlanıp boynacak.. biraz zaman alacak sanırım üümrniyae sanayi içinde hallolcak
askerden arkadaşı almaya gidecem yarın 2 3 gün sorna gidip fotolarım son halini artık
Bende bir İzmitli olarak Seymende ki hurdalığa hiç gitmedim ama, sizler orada araç olmadığını söylüyor ve perakandeye ayrılmış olabileceğini söylüyorsunuz.
Ben perakendeye ayrılmış kelimesini anlayamadım, açıklarsanız sevinirim.
şu macun vs işleri bittikten sonra beklemeye alınacak iyice kurusun çeksin sonra yoklama vs yine sonra astar sonra boya
ben diyorum 1 ay dan evvel çıkmaz