KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Araç 15 gündür sanayideydi nihayet adam edildi ve sıra fotoları paylaşmaya geldi.
Aracımın arka diferansiyeli,amortisörleri,aküsü,lastikleri,silecek lastiklerine varasıya pek çok parçasını değiştirdim.Biraz masraflı oldu ama araziye çıkınca hepsini unutturuyor insana.Lastiklerim 215/80 acaba aracı biraz yükseltsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum.Sırada vinç edinmek var.Burada offroad yapacak grup olmadığı için yalnız takılıyorum va yalnız olunca vinç şart oluyor.
Teşekkürler.Virüs bulaştı ama ilacı var en azından.Cebimizdeki kontak anahtarı...Yalnız hep aynı ilacı kullanınca sonra fayda etmeyip daha fazlasını istiyormuş
Teşekkürler.Virüs bulaştı ama ilacı var en azından.Cebimizdeki kontak anahtarı...Yalnız hep aynı ilacı kullanınca sonra fayda etmeyip daha fazlasını istiyormuş
Teşekkürler.Her akşam iş çıkışında ufak bir tur atmak için dağa çıkıyorum.Yaşadığım yerin böyle bir avantajı var.İşten çıktıktan sonra 5 dk içinde arazide oluyorum ve biraz stres atıp,dolaşıp eve gidiyorum.5 yaşında bir kızım var o da bayılıyor arabaya.Hatta en çok bu arabayla gezmeyi seviyorum diyor bazen de onunla çıkp geziniyoruz.Bu aracı ava pikniğe v.b. yerlere gitme amaçlı almıştım ama sanırım ufaktan ufaktan off-road'a başlıycam.