Bu da benim ilk arazi aracım Samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,717

talkie77

Tolga Keskin
Araç 15 gündür sanayideydi nihayet adam edildi ve sıra fotoları paylaşmaya geldi.
Aracımın arka diferansiyeli,amortisörleri,aküsü,lastikleri,silecek lastiklerine varasıya pek çok parçasını değiştirdim.Biraz masraflı oldu ama araziye çıkınca hepsini unutturuyor insana.Lastiklerim 215/80 acaba aracı biraz yükseltsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum.Sırada vinç edinmek var.Burada offroad yapacak grup olmadığı için yalnız takılıyorum va yalnız olunca vinç şart oluyor.

Etiketler

Ynt: Bu da benim ilk arazi aracım Samurai

tolga bey yeni suziniz hayırlı olsun güzel günlerde binin ayrıcada geçmiş olsun virüs bulaştı artık ;D ;D ;D

uğurİNAN' Alıntı:
tolga bey yeni suziniz hayırlı olsun güzel günlerde binin ayrıcada geçmiş olsun virüs bulaştı artık ;D ;D ;D
Teşekkürler.Virüs bulaştı ama ilacı var en azından.Cebimizdeki kontak anahtarı...Yalnız hep aynı ilacı kullanınca sonra fayda etmeyip daha fazlasını istiyormuş

talkie77' Alıntı:
Teşekkürler.Virüs bulaştı ama ilacı var en azından.Cebimizdeki kontak anahtarı...Yalnız hep aynı ilacı kullanınca sonra fayda etmeyip daha fazlasını istiyormuş

aynen öyle

hayırlı olsun güle güle kullanın çok tatlı bir araç görüntüsünde maaşallah

iyi günlerde bol çamurlarda kullanın .

bekirgümüş' Alıntı:
iyi günlerde bol çamurlarda kullanın .
Teşekkürler.Her akşam iş çıkışında ufak bir tur atmak için dağa çıkıyorum.Yaşadığım yerin böyle bir avantajı var.İşten çıktıktan sonra 5 dk içinde arazide oluyorum ve biraz stres atıp,dolaşıp eve gidiyorum.5 yaşında bir kızım var o da bayılıyor arabaya.Hatta en çok bu arabayla gezmeyi seviyorum diyor bazen de onunla çıkp geziniyoruz.Bu aracı ava pikniğe v.b. yerlere gitme amaçlı almıştım ama sanırım ufaktan ufaktan off-road'a başlıycam.