Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kdrkrn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,097

kdrkrn

Yeni Üye
Yer
Edirne
Sayın arkadaşlar,

Discovery II arıyordum. Araya araya en son bunu bulabildim. Henüz görüşmeye gitmedim. Fikri olan varsa çok sevinirim. Edirne'de olduğum için önce bilgi sorayım dedim. Aracın 1.500TL yi aşmayan birkaç kazası olmuş onun dışında bir şeyi yok diyor sahibi. Arka körükler iptal ettirilmiş. Onu da sordum. Ayrıca ilanda da göreceğiniz gibi araca eklenti olarak bir çok şey yapmış.

Hem aracı hem de fiyatını değerlendirip bana bir fikir verirseniz çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-cok-temiz-cok-bakimli-discovery-ii-td5-hse-63959716/detay

Etiketler

Ynt: Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz?

aşırı pahalı az daha koysan disco 3 alırsın üstüne

Nacizane fikrim,kazasını bilemem ama,hasarsız ve rutin bakımları yapıldığını varsayarsak gayet uygun....Sonuçta bakımı yoksa bu motorlar nazlıdır,sürekli arıza verir ve 20 binlirayla bile iş bitmez....Selamlar....

Değerlendiren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim de fiyat konusunda biraz kuşkum vardı. Sayenizde pahalı olduğuna dair kanaatim güçlendi.
Sayın Tempus'un bahsettiği araç gerçekten muadil bir araçmış. Bir de onu deneyeyim o zaman. 1-2 ay içinde bu işi bitirmeyi düşünüyorum.
Saygılar...

İllaki HSE paket olacak demezseniz uygun fiyatli benzer km'de arac cok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sorunsuz-bakimli-temiz-discovery-td5-68411562/detay

HSE diyerek satanlara bir sorun bakalım HSE ile olmayan arasında ne gibi büyük farklar varmış biliyorlarmı

HSE olan ve olmayan araç arasındaki tek fark elektirikli koltuklar bile olabilir. Garip gairp paketleri var bu araçların. HSE mevzusu hiç önemsenicek bişey değil. Yeterki şanzıman-motor ve elektronik sistemlerde masraf olmasın. Birde piyasadaki araçların %80 inin km si değiştirilmiş. KM düşük diye güvenip araba almayın. İyi anlayan bir usta baksın onay versin öyle alın.

sağlam para, bu paraya yüksek modelli bir benzin/LPG li alın, daha memnun kalırsınız, bir de plakasını saklayan araç sahiplerinden ben şahsen haz etmiyorum, madem araç o kadar temiz neden plakayı saklıyorsun?? değil mi??

Aradığımda plakayı verdi.

Internetteki Disco II'ler ile ilgili bir çok şeyi okuduktan sonra sanırım Suzuki Grand DDIS'e dönüyorum. Disco II'lerin çıkarttıkları masrafları sanırım göğüsleyemem.

Discolara bende hayranım ama arkadaşda defender var. Yaptığı masrafları duydukça hevesim hepten kaçtı. Land larda parça çok pahalı.

Ümit Yaşar' Alıntı:
Discolara bende hayranım ama arkadaşda defender var. Yaptığı masrafları duydukça hevesim hepten kaçtı. Land larda parça çok pahalı.

Bir yanlışlık olmasın Discoları bilemem ama Defender in parçaları oldukça uygun Hele motor ve mekanik aksam

Deffender içinde çok ciddi rakamlar ödedigini ifade ediyor. Ben onun yalancisiyim.