Ynt: Bu Fiyatlar Yurtdışı İçin Normal mi?
merhabalar, bende haftalardır 500d mi D90 mı alayım diye düşünür iken bir taraftanda detaylı fiyat araştırması yapma fırsatım oldu. D90 'ı amerikada en ucuz 1049 $ a buldum. kargo dahil 1250 $ civarına geliyordu. Dubai freeshop'larda aynı makina 1380$, garantisiz kişiden ürün satan internet sitelerinde de 2000 tl civarında, 571 € bu makina için çok komik bir rakam (lens dahil), ayrıca üretici firma garantiside veriyor. eğer bu sitenin görerek alabileceğiniz maazaları var ise hiç kaçırmayın derim. Ben yalçınlar'dan üretici firma garantisi ile bahsettiğimiz rakamların üzerinde bir fiyata çanta, 4 gb memory card, ekran koruyucu hediyeli olarak aldım ama içim oldukça rahat. Garanti evraklarını incelediğimde lens için wodwide service warranty vermesine ramen body için sadece türkiye için garanti veriyor. Eğer yurt dışından almaya karar verirseniz bu hususuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. 500D ise yalovada bile lens dahil 1000 $ a veriyorlar. Fakat bu fiyatta hiçbir garanti yok. İstanbulda daha uygun fiyata en azından aynı fiyata bulabileceğinizden eminim.
Saygılarımla,