Bu LR 110'u da Biz Topladık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercan süzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,314
Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık

bitüself olmalı berk

Etiketler

Ercan ağabey kayıplardasın sabahları senden çok landı görür oldum verdiğin telsizide daha bağlatamadım iyimi

Ömer kardeşim telsiz işlerim oldukça yoğun..Birde T.R.A.C. Ankara Şube Başkanlığı var ..Afet altyapı yedekleme çalışmalarımız yanında radyo amatörlüğü sınavı vardı..Koşturup duruyorum ..Müsait bir zamanda telsizin montajını yapalım..Selamlar..

Abi o iş kolay hallederiz ben daha gidip anten işini çözemedim iyimi

Hakah Kaptan aracı satmaya karar vermenize üzülmedim diyemem ..Babanız sizin ve kendisinin binme umuduyla o aracı yaptırdı ve aracın şase ve muhtelif kaporta parçaları hariç herşeyi sıfırlandı..Bizde ona istinaden 1. sınıf bir işçilik kattık o araca..Alacak arkadaşıma şimdiden hayırlı olsun...

TEŞEKKÜRLER ERCAN USTA.

Çok emek verdiniz allah hepinizden razı olsun.Diğer ustalara da selamlar.Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.Hayırlısı ile bu araça layık bir müşteri çıkarda doya doya bunun keyfine varır.

Selamlar saygılar

Almak isteyen arkadaşlarımıza duyrulur.Fiyat 20500tl kadar düştü.

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

selamlar saygılar

saygıdeğer Ercan usta,elinize meğinize sağlık.
Bie hurda yığınından yepyeni,muazzam bir araç çıkartmışsınız.Planlama,yaptığı işi sevme,benimseme,emek.Sonuç?Mükemmeliyet.Tebrikler.
Ercan usta,bu araçlara klima ve ABS fren sistemi takılabiliyor mu?Takılabilyorsa acaba kaça malolur?Kaloriferlerinin ısıtması nasıl?Çorum kaloriferi gerekir mi?
Şimdi diyeceksiniz ki:''Kardeşim bunlar off road aracı,fazla lüks bunları bozar''.Ama bunlar artık günümüzde pek lüks değil.Hele benim gibi hem günlük kullanımda,hem uzun yolda ve hem de dağ bayır gezmek için kullanılacaksa sanıyorum hiç lüks olmasa gerek.
Yapmış olduğunuz izolasyonların ömrü (Tabii ki orasını burasını kurcalamadan,düzgün kullanımda) ne kadardır?Benzinli-lpg lisini tavsiye eder misiniz?Son olarak:Kilometrede (Şehir içi-şehir dışı) ne kadar yakar veya yaknalı?
Biliyorum çok fazla soru sordum ama bir bileni bulmuşken kaçırmayayım dedim.
Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.Saygılar.

"Tüm amortisörler,difransiyel armutları,fren merkez ve hortumları,Akas ve bilyaları,frezeli kapakları,Rot-rotil ve burçları orijinal parçalarıyla yenilendi..Motor-şanjman takozları değiştirildi..Viraj kolu ,denge kolu,Direksiyon amortisörlü, direksiyon mili ve direksiyon kutusu hidrolikle değiştirildi..Motor bölümünde westinghause tamir takımı ,debriyaj alt ve üst merkez değiştirildi..Pompa ve enjektörler bakımı ve ayarları yapıldıkdan sonra takıldı..V kayışları devirdaim ve şarj ve marş dinamosu elden geçirildi..Kömürler ve rulmanlar tamamen değişti..Bu işlemler için harcama işçilik hariç 1500 TL.."

bu fiyat gerçekten çok iyi. ben de 3 hafta önce aldığım aracımın ufak tefek eksiklerini gidermek istiyorum.ama sadece hidrolik direksiyon neredeyse 1000 lirayı buluyor. bu parçaları aldığınız yerin bilgilerini verirseniz ben de birkaç parça sormak / almak isterim .

projenizi severek takip ettim. emeğiniz ortada. elinize sağlık