KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ha ha ha gayet dikkatli ve aracını seven biri olduğunuz şimdi belli oldu. Güneş ışığı sensörü bunu merak eden biri disco 2 hakediyor. Temelde güneşin hangi taraftan vurduğunu tespit edip o tarafın iklimlendirmesini daha bir dikkatli ve güçlü yapıyor. Malum kokpitteki ortam ısısı ölçüm sensörleri sadece havadaki sıcaklığı ölçüyor ve üzerlerine güneş ışığı vurmuyor bu durumda ortam ısısını belirli seviyede tutmak için bu sesnsörden gelen bilgiye gerek var.
Klima bu sensör çok güneş ışığı algılar ise auto modda üst kanllardan üflemeye artış, ayaktan üflemeye azalış sinyalini verir ac ecusu bütün bu senkronizasyonu sağlar. Bu arada benim en beğendiğim komplike ve yerinde müdahaleler yapan klima sistemine disco 2 sahiptir. Öyle ki bu arabayı yaptılar bir baş yapıt çağının ötesinde birşey ama sonra iflas :/
yorumlarınızda isabet ettiniz. teşekkür ederim. bir yardım daha lütfen bu sensörün üst kapağı bende yok aradım çıkmadı parça numarası veya başka isimde olabilirmi?