KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu trabzondaki arbaayıda almak isteyenler çok oldu ama hep vazgeçtiler nedenini tam bilmi yorum ama onunda kilometresi orjinal değil diye biliyorum. Yinede piyasada satılıklar içerisinde en iyi durumda olanı olma ihtimali yüksek.
bu trabzondaki arbaayıda almak isteyenler çok oldu ama hep vazgeçtiler nedenini tam bilmi yorum ama onunda kilometresi orjinal değil diye biliyorum. Yinede piyasada satılıklar içerisinde en iyi durumda olanı olma ihtimali yüksek.
selam trabzondakı aracda servıste km dusumu yapılmıs,sanırım 300 kusurbınlerden, bunun lpg sı var ruhsata işli, benım butcem yetısmedıgı ıcın alamadım, ama bır adet odenmemıs mtv sı var, 1467 tl.
uzulmeyın oguzhan bey, ben 8 aydır beklıyorum,ıstedıgımız aracı bazı nedenlerle almayı ertelemek ınsanı bıraz uzuyor ancak belkı boylesı daha hayırlı oluyordur, tanıdıgımız bıldıgımız arac alabılmek ne guzel olurdu,arastırmaya devam, sonunda antoff ahmet ustanın aracını araklıycam o olacak
al kardeşim digeri kakmiş ilanlardan bir seneden fazla ilanlarda aslinda kendisine garazimda var am bizden biri alacaksa satilsin arac
aracin alinma fiyati 31,500 beyler
araç komple boyali
darbeden degil guneş yanigi vardi.
onk akslar gidik
degiştiyse bilemem
manuel motorla ilgili dedigi gercekden dogru yetkili serviste kasko tarafindan yaptirildi.
Onceki saybi saglam biriydi
hatta onceki saybinde 24 w 95 dizel var yanliş degilsem
araç boş bir araç ama temiz idi en son.
bir ara 38 birakmişti şimdi ne der bilemiyorum sanayide esnaf
telle kosusup anlaşirsan hocam bizzat senin için gider bakarim en inçe ayrintisina kadar
al kardeşim digeri kakmiş ilanlardan bir seneden fazla ilanlarda aslinda kendisine garazimda var am bizden biri alacaksa satilsin arac
aracin alinma fiyati 31,500 beyler
araç komple boyali
darbeden degil guneş yanigi vardi.
onk akslar gidik
degiştiyse bilemem
manuel motorla ilgili dedigi gercekden dogru yetkili serviste kasko tarafindan yaptirildi.
Onceki saybi saglam biriydi
hatta onceki saybinde 24 w 95 dizel var yanliş degilsem
araç boş bir araç ama temiz idi en son.
bir ara 38 birakmişti şimdi ne der bilemiyorum sanayide esnaf
telle kosusup anlaşirsan hocam bizzat senin için gider bakarim en inçe ayrintisina kadar