Bu Toyota Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan becasse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,436
Ynt: Bu Toyota Hakkında Bilgi

bu trabzondaki arbaayıda almak isteyenler çok oldu ama hep vazgeçtiler nedenini tam bilmi yorum ama onunda kilometresi orjinal değil diye biliyorum. Yinede piyasada satılıklar içerisinde en iyi durumda olanı olma ihtimali yüksek.

Etiketler

digil ama sikinti yok araçda istanbuldan gitme araç

mucahıt bey selam, bu 94 model turbo dızellerın ılanları nerde acaba? syg

Gözümüzü kapatıp,hayırlısı allahtan alacağız o zaman.Trabzon'da gösterecek kimse yoktur herhalde.

becasse' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-97-mod-vx-80/detay

Araç sahibi servis bakımlı dedi.Toyotadan bakım raporu istedim,fiyat içinde 34.000 dedi.Bir Trabzon yapacağım galiba

İlk ilandaki araç da 97 model ve 198 bin km'deydi, bu ise 150 binde. Eğer ilkinin km'si 350 bin iken böyle ise bu nasıldır?

selam trabzondakı aracda servıste km dusumu yapılmıs,sanırım 300 kusurbınlerden, bunun lpg sı var ruhsata işli, benım butcem yetısmedıgı ıcın alamadım, ama bır adet odenmemıs mtv sı var, 1467 tl.

uzulmeyın oguzhan bey, ben 8 aydır beklıyorum,ıstedıgımız aracı bazı nedenlerle almayı ertelemek ınsanı bıraz uzuyor ancak belkı boylesı daha hayırlı oluyordur, tanıdıgımız bıldıgımız arac alabılmek ne guzel olurdu,arastırmaya devam, sonunda antoff ahmet ustanın aracını araklıycam o olacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-ruhsat-sahibinden-cok-temiz-ve-bakimli-28710658/detay

al kardeşim digeri kakmiş ilanlardan bir seneden fazla ilanlarda aslinda kendisine garazimda var am bizden biri alacaksa satilsin arac
aracin alinma fiyati 31,500 beyler
araç komple boyali
darbeden degil guneş yanigi vardi.
onk akslar gidik
degiştiyse bilemem
manuel motorla ilgili dedigi gercekden dogru yetkili serviste kasko tarafindan yaptirildi.
Onceki saybi saglam biriydi
hatta onceki saybinde 24 w 95 dizel var yanliş degilsem
araç boş bir araç ama temiz idi en son.
bir ara 38 birakmişti şimdi ne der bilemiyorum sanayide esnaf

telle kosusup anlaşirsan hocam bizzat senin için gider bakarim en inçe ayrintisina kadar

ve mücahit tüm bu saydıklarından sonra 91 model bir aracı bu fiyat alınmı diyorsun ?

Tempus' Alıntı:
ve mücahit tüm bu saydıklarından sonra 91 model bir aracı bu fiyat alınmı diyorsun ?

"alacaksanız 31,500 TL'ye alın" diyor.

kilit var. orj 80 araç
o fiyata vermez kendi aldi boyatti falan bence 38 teklif edilir. araç 15 jant

benzinlilere 30-35 ler veriyoruz turbo dizel rahat o paralari eder.

Bu araç döşemecinin aracı değilmi???
Selamlar.