horse Kamp II Mesajlar 210 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA/Gemlik 10 Şub 2010 #1 İnternette Warn marka 399 Dolara taşınabilir vinç var.Resmi aşağıda bilgisi olan var mı acaba[attachment=1][attachment=1]
İnternette Warn marka 399 Dolara taşınabilir vinç var.Resmi aşağıda bilgisi olan var mı acaba[attachment=1][attachment=1]
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 10 Şub 2010 #2 Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? bunlar tekne ve kayık için. arazide tonajda iş yapamaz..
A asem spor Asem spor Erhan ALKAYA Mesajlar 544 Tepkime Puanı 1 Yer HATAY 7 Mar 2010 #3 Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? kaliteli marka tekneler için bile olsa bu markaya güvenirim...
Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? kaliteli marka tekneler için bile olsa bu markaya güvenirim...
A asem spor Asem spor Erhan ALKAYA Mesajlar 544 Tepkime Puanı 1 Yer HATAY 7 Mar 2010 #4 Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? sonuçta arazide 500kg bir güçle bile çekse arabayı yerinden oynatır..tabiiki araç büyük değilse
Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? sonuçta arazide 500kg bir güçle bile çekse arabayı yerinden oynatır..tabiiki araç büyük değilse
serseri03 Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 11 Mar 2010 #5 Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? arkadaşlar bana arba icin cekici lazım banada bir bilgi verin nasıl bır cekici alacagım teşekürler
Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? arkadaşlar bana arba icin cekici lazım banada bir bilgi verin nasıl bır cekici alacagım teşekürler
A asem spor Asem spor Erhan ALKAYA Mesajlar 544 Tepkime Puanı 1 Yer HATAY 11 Mar 2010 #6 Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? Daha önce lada nivama alttan şaseye bağlıı olarak vidaladığım çekici yapmıştım senlerce çok iyi verim aldım.iyi bir ustaya yaptırabilirisiniz.. bazı nivalarda tampona bağlı çekici gördüm bunlar uygun değil...
Ynt: Bu Vinç Hakkında Bilgisi Olan Var mı ? Daha önce lada nivama alttan şaseye bağlıı olarak vidaladığım çekici yapmıştım senlerce çok iyi verim aldım.iyi bir ustaya yaptırabilirisiniz.. bazı nivalarda tampona bağlı çekici gördüm bunlar uygun değil...