buda benim dusterr

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taner001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,492
Ynt: buda benim dusterr

CER26' Alıntı:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
yakıtı 4x4 olduğu için biraz fazladır.
benim ki 4x2 6,0-6,4 lt arasında değişiyor.
Erdal bey öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.4*4 ile 4*2 arasında tabiki yakıt tüketimi farklı olucaktır ama şehir içinde 2wd konumunda kullandığım için yakıt biraz fazla geldi bana.

Etiketler

4x4-90bg' Alıntı:
Bu yakıt olayı o kadar abartılacak bir durum değil benim ki şehir içi 6.5lt yakıyor
Belkide haklısınızdır abartılıcak bişey yoktur ama eski arabamda ne kadar zorlasamda 5.5 litreyi geçmiyodu ama napalım gülü seven dikenine katlanır

taner001' Alıntı:
araç hakkında bilgi ve fikirlerini paylaşan bütün dustercıların hepsine ayrı ayrı teşşekürü borç bilrim
Oyle kuru tesekkur olmaz... oraya tesekkur butonunu boşunamı koymuş moderatorler adminler

Saka bi yana hayırlı olsun aracın. Nası başlıyosa oyle gidiyo en iyi ihtimalle 7.0 lt lere dusurursun. Cok ugrasırsan anlık belki 6.8 lt olur ama sonucta yuksek, binek araclara gore buyuk tekerli, 4 ceker bir arac kullanıyorsun; normal değerler

Sayın monti bey abicim teşşekür butonunu bide ben bulabilsem dün ışık yandı 100 liralık yakıt alıp değerleri sıfırlayıp uzun yolda 5.8 şehir içinde 6.2 litreye kadar düştü insan bu değerleri görünce daha çok arabdan inmeyesi geliyo ama bakalım zaman göstericek ilk bakımdan sonra yakıt düşer dediler ama görücez bakalım ne olucak

abi aracın hayırlı uğurlu olsun.bence yakıtın bir tutam daha düşer (5.5 - 6.0 gibi) o da istanbul dışındaysan ; ama dCİ keyfin baki kalır.özellikle araca alışıp dikkatli basınca inanılmaz tutumludur duster ama bu boyuttaki bir araç dikkat etmessen affetmiyo ;D

sanırım en genç ikinci duster sahibisin linkte bununla ilgili bir muhabbetimiz geçmişti.acaba böyle bir sayfa mı açsak Genç Dustercılar diye ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70124.980

kazasız belasız inşallah kardeşim.ön panjurdaki krom çıtalar çok iyi durmuş

Saolasın İstanbul dışındayım ama bana 6.0 ile 6.5 arası bile olsa çok iyi olucak araçtan ve motorundan çok memnunum özellikle şanzumanı çok hoşuma gitti her viteste hemen hemen her devrde gidiyo bayılsa bile çok çabuk toparlıyo kendini.Aşırı hız merakım önceden vardı da kaza yaptıktan sonra öyle şeylerde merakım kalmadı ama 170 180 gidiyo yeterli ;D Genç duster sahipleri konusuna gelirsek öyle bi sayfa açarsan her zaman yanındayım sanırım en genç duster sahibi benim 21 yaşındayım

taner001' Alıntı:
ortalama 7.2 ile 7.5L arası değişiyo
Sevgili Taner kardeşim, bu tüketim değerleri bence mükemmel. Benim araç 4*2 110 bg. ve şuanki güncel tüketim değerlerim 8-8,5 lt. ??? ??? Ve de aracın km'si 13.000 küsur. De gerisini sen düşün ;D ;D

yasinblgc' Alıntı:
Sevgili Taner kardeşim, bu tüketim değerleri bence mükemmel. Benim araç 4*2 110 bg. ve şuanki güncel tüketim değerlerim 8-8,5 lt. ??? ??? Ve de aracın km'si 13.000 küsur. De gerisini sen düşün ;D ;D
Sayın yasin abi bu söylediklerinden sonra gerçekten araca haksızlık etmişim senin tüketimin karşısında benimkinin lafı bile olmazmış ;D

uzun zamandır ses çıkarmadan takip ediyordum yakıt meselesine gelince yazayım dedim benim ki 4*2 laurette full paket daha rodaj olayı bitmedi sanırım aracım henüz 2000km de yakıt 7,3 ün altına düşmüyor istanbul tuzladayım öyle aşırı bir trafikte yok buralarda 5000 den sonra düşer diyorlar 5,5 ları gören var mı?

Baylar yakıt konusunda bilgisayar verisini değil de depoya gireni ölçmenizi öneririm.

acaba en yaşlı dusterci ben miyim 49 um ben
merak ettim de