KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar 10 seneyi geçmiştir pajeroya biniyorum her kasasını tecrübe etmişimdir en son aracım 2007 yeni kasa siteye bakıyorum bu kasayla ilgili hiçbir bilgi paylaşımı yok bence sebebi binen kişilerin bırakın araziyi asfalttan çıktıkları yok ben bu platformda araçla ilgili edindiğim tecrübeleri ve aracıma yaptıklarımı paylaşarak hem gündelik hemde arazide kullanılacak sayılı bir araç olan pajero 3.2 did 170ps tanıtmak istiyorum
olası problem çıkarabilecek parçalardan EGR valfini 2.8 mm krom nikelden yaptırdıgım pulla kapattım buraya yapılan pulun kesinlikle ısıya dayanıklı krom olması gerekiyor dkp saçdan yapılması halinde zamanla delinip parça parça koparak olmadık arızalara sebep açabiliyor
lastik seçimim ise haftanın 6 günü şehir içi 1 günü arazi oldugu için at tabir edilen bir lastik oldu discovery copper AT3 arazi kabiliyeti tartışılmaz olan stt lastikler benim kullanımıma uygun deyil sert tabanlı oldugu için şehir içi kullanıma gelmiyor kısa ömürlü oluyor rahatsız edici bir uğultusu oluyor onun için bunlarla idare edegegiz
PORT BAĞAJ : Aracımın bagaj hacmi çok geniş olmasına rağmen bazen eşyalarımızı sığdıramıyoruz bu nedenle ek bağaj ihtiyacı doğuyor kullanımı ve söküptakması çok basıt bir malzemeyle bu işi çözdüm .
Araç görseliyle ilgili yapılabilecek çokta birşey olmadığını düşünüyorum aksesuar olarak sadece cam rüzgarlığı ve kaput koruma taktım. dönüşlerde yan aydınlatmayı saglayan hella dyvavivew sis farlarını aldım ama daha montajını yapmadım yapınca görsellerini eklerim.