Bugün Onu Gördüm Beyler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,828

ihsane

Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".
Yer
İstanbul
Yeni Ford Ranger Wıldtrak 3.2 L Duratorg TDCİ, 200 hp, silindir 5 ,motor hacmi 3198, 6 ileri manuel-otomatik, Bu gün Tüyap fuarına sağdan soldan gelen davetiyelerle gittim, almak isteğim Hilux 3.0 yapılmış halini görmek için ARB nin standına uğradım işim bittikten sonra dolaşmaya başladım ford standına geldiğimde gördüğüm sınıfının en güçlü makinaya tanık oldum artık taşlar yerinden oynayacak diyorum, ne diyorsunuz......

Etiketler

Web sayfasında "geleceğin araçları" başlığı altında bulunuyor.
http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/gelecegin-araclari

yeni ford ranger fiyatları güncel modelle aynı olacakmış (satış temsilcisinin dediğine göre)

Öyle olursa "süfer" olur, ama ben gene de yukarıya doğru bir oynama olacağını düşünüyorum.

Görüştüğünüz satış temsilcisi, yeni Ranger'ın ne zaman satışa sunulacağını söyledi mi?

bi de arkada %100 kilit olsa hani var ya tadından yenmez

celo53' Alıntı:
3.2 motor yıllık vergisi 6.700 TL
işte burası çok önemli.gerçekten bu aracı ihtiyacı doğrultusunda kullananlar için çok kötü bir olay.ben çiftçiyim ve böyle bir araç alsam vergisini ödeyemem :'( ama ihtiyacımda var ne olacak şimdi

Valla doğru diyorsun, vergisi gerçekten çok adamı kara kara düşündürüyor..

Dünyanın en pahalı benzin ve motorin satılan ülkesinde olduğumuzu unutmayın..yıllık vergiyi unutmayın..ülkenin yıllık cari açığı artarak büyüyor, (350 milyar dolar açık/her yıl) böyle giderse Yunanistanın durumuna düşmeyiz umarım..

Bu aracın 4X4 Çift Kabin 2.2 Dizel Otomatik versiyonu da mevcut...

Eğer Ford Türkiye bunu getirirse harika olur diye düşünüyorum...

http://www.ford.com.au/servlet/Satellite?c=DFYPage&cid=1248885252235&pagename=wrapper&site=FOA

yok canım olur mu?her şey çok çok iyi gidiyor(!).

Gerçi akaryakıt zamlarıyla beraber Ford kullanmak lüks sınıfına girecek nerdeyse.Geçen biri yazmıştı çok da doğru söylemiş,"Ford bisiklet yapsa yakar"