Biz de ağustos 11 den itibaren Doğu anadolu ve Karadeniz turu yapacağız.Umarım karavancı arkadaşlarla karşılaşırız.Bize katılmak isteyenlerden cevap bekliyorum.Görüşmek üzere....
Biz de ağustos 11 den itibaren Doğu anadolu ve Karadeniz turu yapacağız.Umarım karavancı arkadaşlarla karşılaşırız.Bize katılmak isteyenlerden cevap bekliyorum.Görüşmek üzere....
4 çekerle dağlardan ilerleyerek gezmek istiyorum ben o yöreyi bir kez de, ve daha geniş bir coğrafyayı, tabanvayla kısa zamanda çok yer olmuyo malesef belki seneye yaza, nasip..
Uludağ'ı ne zaman yapıyoruz abi? tarih var mı kafanda?
4 çekerle dağlardan ilerleyerek gezmek istiyorum ben o yöreyi bir kez de, ve daha geniş bir coğrafyayı, tabanvayla kısa zamanda çok yer olmuyo malesef belki seneye yaza, nasip..
Uludağ'ı ne zaman yapıyoruz abi? tarih var mı kafanda?
Serkan Bey hayırlı olsun,1.cisini kaçırdığım bir etkinlikti,inşallah bu yıl bir aksilik çıkmazsa katılacağım,hatta hemen listeyi açıyorum 8) Davet için TEŞEKKÜRLER
Ercova için katılımcı listesi açıyorum,araç sayısı belirlenirse,aracı olmadığı halde etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlara da yer ayarlamak kolaylaşır;
1- Erdin Öztürk-Bursa- Vitara
2- Ali Özcan-Bursa-Toyota Hilux (Ali lütfen emrivaki olarak alma
3- Oktay Memet-Bursa- Samurai (Seninki emrivaki oldu oki'cim kaçarın yok ;D
4- Mehmet Kocaali - Samurai
4- Mehmet Kocaali - Samurai