Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,715
Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

kocaali' Alıntı:
ben varım, tarihi önceden kesinleştirdiğimiz taktirde herşeyi ona göre planlayıp uymaya çalışırım..

Bu sefer sensiz gitmem zaten,yarın makyajımız biter,ufak ufak sahalara çıkarız artık,iki aydır ayrıyız kontağın yerini unuttum yaw ;D

Etiketler

syrus tan feyzoya,cevap ver feyzo biz dünyadayız..koordinatları ver gelip seni alalım.. tamam.. ;D ;D ;D

Biz de ağustos 11 den itibaren Doğu anadolu ve Karadeniz turu yapacağız.Umarım karavancı arkadaşlarla karşılaşırız.Bize katılmak isteyenlerden cevap bekliyorum.Görüşmek üzere....

okii' Alıntı:
syrus tan feyzoya,cevap ver feyzo biz dünyadayız..koordinatları ver gelip seni alalım.. tamam.. ;D ;D ;D

sirius bulundu mu yoksa ;D ;D ;D

isilim' Alıntı:
Biz de ağustos 11 den itibaren Doğu anadolu ve Karadeniz turu yapacağız.Umarım karavancı arkadaşlarla karşılaşırız.Bize katılmak isteyenlerden cevap bekliyorum.Görüşmek üzere....

11-17 temmuz arasını Rize - Çamlıhemşin yaylalarında geçirdim (Ayder, Avusor, Kavrun), mutlaka zaman ayırıp görün derim..

kocaali' Alıntı:
11-17 temmuz arasını Rize - Çamlıhemşin yaylalarında geçirdim (Ayder, Avusor, Kavrun), mutlaka zaman ayırıp görün derim..

Ben öğrenciyken görme şansım olmuştu,sahilden Hopa,sonra içerilere Kars /Göle'ye kadar gitmiştim ama fırsatım olursa tekrar gitmek isterim

dino967' Alıntı:
Ben öğrenciyken görme şansım olmuştu,sahilden Hopa,sonra içerilere Kars /Göle'ye kadar gitmiştim ama fırsatım olursa tekrar gitmek isterim

4 çekerle dağlardan ilerleyerek gezmek istiyorum ben o yöreyi bir kez de, ve daha geniş bir coğrafyayı, tabanvayla kısa zamanda çok yer olmuyo malesef belki seneye yaza, nasip..

Uludağ'ı ne zaman yapıyoruz abi? tarih var mı kafanda?

Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk hafta olacak sanırım ama uzlaşırsak öncesinde de olabilir

Sakarya Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü 2.Anadolu Offroad ve Doğa Sporları Şenlikleri

Yer: Sakarya-Pamukova-Ercova Yaylası

Tarih: 30 Ekim 2010 Cumartesi - 31 Ekim 2010 Pazar

İletişim: Şener Özkan:0 532 236 60 33 - Şemsettin Erdoğan: 0 532 476 12 30

Tüm Offroad ve Doğa Sporları severleri bekliyoruz,birlikte olmak dileğiyle....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.0;topicseen

www.sosder.net

Serkan Bey hayırlı olsun,1.cisini kaçırdığım bir etkinlikti,inşallah bu yıl bir aksilik çıkmazsa katılacağım,hatta hemen listeyi açıyorum 8) Davet için TEŞEKKÜRLER

Ercova için katılımcı listesi açıyorum,araç sayısı belirlenirse,aracı olmadığı halde etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlara da yer ayarlamak kolaylaşır;

1- Erdin Öztürk-Bursa- Vitara
2- Ali Özcan-Bursa-Toyota Hilux (Ali lütfen emrivaki olarak alma
3- Oktay Memet-Bursa- Samurai (Seninki emrivaki oldu oki'cim kaçarın yok ;D

3- Oktay Memet-Bursa- Samurai (Seninki emrivaki oldu oki'cim kaçarın yok ;D
4- Mehmet Kocaali - Samurai

kocaali' Alıntı: