KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
3 haftalığına yurtdışına çıkacağım ve dağcı çantalarından almak istiyorum. Bursa da en uygun nereden alınabilir. 60 70 lt yeter diye düşünüyorum. teşekkürler
Uzun yol yürüyecekseniz ve rahat etmek istiyorsanız ucuz çantaların hiçbirinden bu verimi alamazsınız. 55-60 lt bir çanta 250 tl-400 tl civarındadır. Bu konuda Bursada koray spor, doğa spor, patika outdoor(benim yerim )çantalar bulabilirsiniz. daha uygun fiyatlı ama sadece görüntüsü dağ çantaları olanları ise carrefour-metroda bulabilirsiniz, 100-150 tl civarıdır. kafanıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. iyi yolculuklar dilerim
patika outdoor nerde tarif edebilir misiniz? doğa sporun sitesine baktım ama aynı çantalar bursada başka bir yerde daha ucuz. yardımcı olucaksanız gelirim(2 çanta 2 uyku tulumu)
Adres : Altıparmak caddesi, dikçeşme sokak no:9
Altıparmak caddesinden parka doğru inerken soldaki koray sporun karşı aralığı oluyor ( sokak girişinde foto kent ve ttnet var ). Beklerim, ihtiyaçlarınıza uygun bişeyler bakıp elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler, görüşmek üzere
teşekkürler kesinlikle uğrayacağım, peki istediğimiz çanta sizde yoksa 3 gün içinde temin edebilme imkanınız var mı? zamanım biraz kısıtlı da bütçe de ona göre tabi