ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 9 Nis 2011 #178 OOHHH vinç ve tampon işleride başlamış)))
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 9 Nis 2011 #179 bugünlük bu kadar yeter kendi tamponunu taktım yerine yarın gezi var inegöle pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz
bugünlük bu kadar yeter kendi tamponunu taktım yerine yarın gezi var inegöle pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 13 Nis 2011 #180 tamponun şekli yerine gelmeye başladı
sayokan Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!! Mesajlar 721 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA Web www.verakartela.com 14 Nis 2011 #181 Ben burayı gözden kaçırmışım.... Derin çukurlardan sakız gibi çamurlardan gazabasmadan rolantide geçmenden belliydi
Ben burayı gözden kaçırmışım.... Derin çukurlardan sakız gibi çamurlardan gazabasmadan rolantide geçmenden belliydi
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 14 Nis 2011 #182 sayokan' Alıntı: Ben burayı gözden kaçırmışım.... Derin çukurlardan sakız gibi çamurlardan gazabasmadan rolantide geçmenden belliydi Genişletmek için tıkla ... gizli birşey yok Taner herşey ortada ;D ;D ;D
sayokan' Alıntı: Ben burayı gözden kaçırmışım.... Derin çukurlardan sakız gibi çamurlardan gazabasmadan rolantide geçmenden belliydi Genişletmek için tıkla ... gizli birşey yok Taner herşey ortada ;D ;D ;D
fahriyesilot Kamp I Mesajlar 193 Tepkime Puanı 0 14 Nis 2011 #183 Vinç tampon yapım fotografları çok güzel açıklayıcı ve detaylar görülebiliyor. Bu paylaşım için ayrıca tebrikler..... ;D ;D ;D
Vinç tampon yapım fotografları çok güzel açıklayıcı ve detaylar görülebiliyor. Bu paylaşım için ayrıca tebrikler..... ;D ;D ;D
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 14 Nis 2011 #184 fahriyesilot' Alıntı: Vinç tampon yapım fotografları çok güzel açıklayıcı ve detaylar görülebiliyor. Bu paylaşım için ayrıca tebrikler..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... devam...
fahriyesilot' Alıntı: Vinç tampon yapım fotografları çok güzel açıklayıcı ve detaylar görülebiliyor. Bu paylaşım için ayrıca tebrikler..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... devam...
A avukat alper Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 15 Nis 2011 #185 aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın,
A avukat alper Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 15 Nis 2011 #186 aracın devam eden modifiyesinin resimlerini merakla bekliyorum, aynı araçtan bende de var sonucu görmek isterim
aracın devam eden modifiyesinin resimlerini merakla bekliyorum, aynı araçtan bende de var sonucu görmek isterim
ayhanayhan ARAMA KURTARMA m 05363764328459832.. Mesajlar 988 Tepkime Puanı 2 Yer .. 15 Nis 2011 #187 hakikaten çok güzel oluyor hazır değil böyle insanın kendi aracını kendi kafasına göre şekillendirmesi ayrıca çok hoş bişey tekrar kolay gelsin.
hakikaten çok güzel oluyor hazır değil böyle insanın kendi aracını kendi kafasına göre şekillendirmesi ayrıca çok hoş bişey tekrar kolay gelsin.
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 16 Nis 2011 #188 avukat alper' Alıntı: aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın, Genişletmek için tıkla ... ayhanayhan' Alıntı: hakikaten çok güzel oluyor hazır değil böyle insanın kendi aracını kendi kafasına göre şekillendirmesi ayrıca çok hoş bişey tekrar kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler araçta değişiklikler oldukça haberdar edeçeğim
avukat alper' Alıntı: aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın, Genişletmek için tıkla ... ayhanayhan' Alıntı: hakikaten çok güzel oluyor hazır değil böyle insanın kendi aracını kendi kafasına göre şekillendirmesi ayrıca çok hoş bişey tekrar kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler araçta değişiklikler oldukça haberdar edeçeğim
fahriyesilot Kamp I Mesajlar 193 Tepkime Puanı 0 16 Nis 2011 #189 Tampon fotografları için tekrar tekrar c00000k teşekkürler....
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 18 Nis 2011 #190 fazla ara verdik galiba aşamaları atlamadan bilgilendirelim cam üstü kaşımız boyandı ve takıldı
örnek1 Kamp III Mesajlar 560 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA 18 Nis 2011 #191 tampon köşeleri tuvarlandı ve son rutuşları yapıyorum
sayokan Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!! Mesajlar 721 Tepkime Puanı 0 Yer BURSA Web www.verakartela.com 18 Nis 2011 #192 eline sağlık özcan harika duruyor tampon ... sonunda banada bir zj aldıracaksın güzel modifiye oluyor yada senin elinden güzel çıkıyor bu makinalar...
eline sağlık özcan harika duruyor tampon ... sonunda banada bir zj aldıracaksın güzel modifiye oluyor yada senin elinden güzel çıkıyor bu makinalar...