KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
allah utandırmasın nazar değmesin . bu bu dediler ama bir şey de ben desem tavan bagajının yanından ince ve fazla büyük olmayan bir branda yapılsa gölgelik ki siz çok gezip duran insanlarsınız abest mi olur acaba.
teşekkürler xj unutulmaz....
zj lerde NP249 , XJ lerde NP242 arazi şanzumanı çıkıyor ama birbirlerine uymuyor ,arazi şanzuman girişleri biri 21 freze diğeri 23 frezedir ah keşke olsa,gene deştin yaramı ben biraz kurcalayım berki olur ???
teşekkürler xj unutulmaz....
zj lerde NP249 , XJ lerde NP242 arazi şanzumanı çıkıyor ama birbirlerine uymuyor ,arazi şanzuman girişleri biri 21 freze diğeri 23 frezedir ah keşke olsa,gene deştin yaramı ben biraz kurcalayım berki olur ???
olmaya oluyor adaptörleri isteyecez yada yaptıracaz o kadar
advanceadapthers.com
mesala çok sevdiğim bir abime arazi şanzımanı aldım NP321 command track 2H 4H 4L direk uyuyor Laredo'lardan çıkıyor ama nadir 88-90 model aralığında, diğer taraftan arazi Jeep arazi şanzımanları arasında NP231 command track en sağlamı 8)
olmaya oluyor adaptörleri isteyecez yada yaptıracaz o kadar
advanceadapthers.com
mesala çok sevdiğim bir abime arazi şanzımanı aldım NP321 command track 2H 4H 4L direk uyuyor Laredo'lardan çıkıyor ama nadir 88-90 model aralığında, diğer taraftan arazi Jeep arazi şanzımanları arasında NP231 command track en sağlamı 8)
Sizin ve tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Nazar değmesin 10 numara olmuş. Dodiklere ve snorkele bayıldım benim de ihityacım var. Nereden aldığınız ve fiyatı konusunda yardımcı olurmusunuz. Saygılarımla.