KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim
fuarda standı ziyaret ettim ilgi ve alaka çok güzeldi ayrıca araçların yapılı şekli çok dikkat çekiçi ve hoştu . yanlız sticerler den almayı unuttum bunuda not düşeyim
yapılan masraflar belli herşey yeni ve kaliteli,tek tek dökümanları tutulmuştur,orj mopar motor kulaklarından,fan termiğine kadar hepsi yenilenmiştir,modelinde yükseltmesiyle,ön-arka havalı kilidi ve 4x2 özelliği ile türkiyede parmakla gösterilecek araçtır,2 aylık bir calışma sonucu araç bu hale gelmiştir ekim ayına kadar değerini bilene satılacaktır.Satılmazsa yayından kaldırılacaktır,Kasımda yağışlar başlar sezon açılır ozaman aracın vay haline
haklısın keyif nedemek araba jeep olduğuna pişman olacak...
arabayı bu halde isteyen var oradan esinlendim hazır arabanın gerekli parçaları yeni değişmişken ha kendine toplamışsın ha bana diyor
52,000 veriyor ,bende emek harcadım kafa yordum o fiyata vermek istemedim,değerini bilene verilecektir Kasım ayına kadar satılıktır