Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,666
Bir sorum olacak abiler dodıkler takılırken gördüğüm kadarıyla sadece ön camurlukların arka kısmı kesılıp içeriye doğru bukuluyor arka camurluklara dokunulmuyor.Doğrumudur acaba

Etiketler

tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;D

altunsu53' Alıntı:
arac cok guzel olmuş maşalllah ve dahada guzel olacagının sınyallerını verıyor pazartesi gunu çamurlu fotoraflari beklıyoruz

teşekkürler pazartesi resimler burada ozaman

altunsu53' Alıntı:
Bir sorum olacak abiler dodıkler takılırken gördüğüm kadarıyla sadece ön camurlukların arka kısmı kesılıp içeriye doğru bukuluyor arka camurluklara dokunulmuyor.Doğrumudur acaba

malesef gördüğünüz gibi değil fazla detaya girmeden çok foto çekmedim
işin özü ön çamurluktan üstten 3mm den başlayarak aşağıya doğru 30 mm ye kadar kesiliyor ön tampona gelince takaçağınız lastiğin sürtme durumuna göre kesebilirsiniz(ben fazla kestim ne olsa cıkarıp ataçağım)

arka camurluklar üstten 3mm den başlayarak arka kapıya doğru aşağı 35 mm ye kadar kesiliyor.arka tampon dodik ne kadar isterse o kadar kesiliyor...
sonuç olarak hem ön hem arka camurluklar ve tamponlar kesilecek zaten maksat o arayı genişletip büyük ebat lastik takmak değilmi

adaeada' Alıntı:
tamamdır özcan ilk çıkacağın için yakın olman lazıım doğru bizde proğram yaptık artık birdahakine nasipse denk gelirim hadi çamurun bol olsun ;D

anlayışın için teşekkürler, arkadaşlara selamlar sizlerinde çamuru bol olsun

çok saolun bende aracımı hazırlamayi düşünüyorum arastırma aşamasindayim.Aracı nasipse yaza ist getirip orda off road dönüştürmeyi planlıyorum bi aksılık olmasa verdiğiniz bilgiler için tşk pazartesi fotolari beklıyoruz

ikincisi daha kolay oluyor sanırım.Ama yenisininde çamurlu hallerini görmek isterim.Güle güle binin.

yastek' Alıntı:
ikincisi daha kolay oluyor sanırım.Ama yenisininde çamurlu hallerini görmek isterim.Güle güle binin.

evet 2.sinde fazla zorlanmadık pazar sabah saat 10:00 arazideyizzzzz ,yaşasın çamurr,
kirlenmek güzeldir, hele bu aracı kirletmek bana büyük bir zevk verecek.

beyaz çokta güzel olmuş nazar değmesin. daha çok çamurlu hallerinide görürüz inşallah