Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,441

İlginize teşekkür ederim beğendirebildiysem ne mutlu bana
Bursada Volkswagen-Audi özel servis işletiyorum jeep tamirçisi değilim hobi amaçlı kendi aracım ile oynar modifiye yapar ve gezerim.
Bursada faaliyet gösteren bursaoffroad (buroff )klübünün aktif bir üyesiyim

Etiketler

merhaba adımkazım yalçın özcan bey parçaları nerden teğmin ettiniz bilgi verırmisiniz teşkler

öne sis farı koymadık farklı birşey uyguladık,farları mercekli zenon yaptık sisleride ona uysun diye led projektör uylulaması yaptık hemde elektrik çekmiyor az yakıyor

piyasada bulunan zj grand cherokeenin hiç birinde ön - arka havalı kilit yok,yada ben görmedim ve duymadım,
bizde niyetlendik takalım diye fakat arb firması dana 44 lere aliminyun defransiyel diye sekmanlı kilit üretmemiş,bizlerde boş dururmuyuz,aracı kilitle donataçağız ya bulduk bir dana 35 defransiyel oturtuyoruz araçın altına bakalım ne olacak.....gel arb rd 102 gel

Çağrı gel gel Bursaya götüreyim seni ÖZcan'ın yanına Gerçekte hiç boş durmuyor Özcan her gün yeni birşeyler bulup onu uguluyor aracı gerçekten çok güzel oldu

örnek1' Alıntı:
buyrun gelin misafirimiz olun

Güzel kamplı bir organizasyon yapın. Gelmeyi çok isterim. Bu arada geçen bir arkadaşım bana sizin eski aracınız XJ ile yaptığınız videoyu yolladı
Gerçekten çok beğendim
Çayırda dönme ardından su geçişi???

Anki' Alıntı:
Çağrı gel gel Bursaya götüreyim seni ÖZcan'ın yanına Gerçekte hiç boş durmuyor Özcan her gün yeni birşeyler bulup onu uguluyor aracı gerçekten çok güzel oldu

Tamam Hemşerim, ayarlayın bir organizasyon gelirim vallaha. Bursa dediğin ne ki

araba gerçekten güzel olmuş allah kaza bela vermeden kullanmak nasip eylesin