apollo7474 TOYOTA L.C. VX 80 Mesajlar 529 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/Ümraniye 31 Tem 2012 #19 Fatih ellerine sağlık çok iyi gidiyor.Ayrıca resimde işaretlediğim yer için bir çözümün varmı?Oraya bir çıta koysak görüntü daha iyi olur sanırım.
Fatih ellerine sağlık çok iyi gidiyor.Ayrıca resimde işaretlediğim yer için bir çözümün varmı?Oraya bir çıta koysak görüntü daha iyi olur sanırım.
kuzne Kamp III Mesajlar 978 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul kurt köy 31 Tem 2012 #20 tabiki modelde vardı zaten
utkanefe Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 31 Tem 2012 #21 CABBAR cabbara benzemeye başladı sonunda. fatih, çok güzel gidiyor. sepete de başlayalım da... benim örümcek'e de bir sepet yaparsın artık.
CABBAR cabbara benzemeye başladı sonunda. fatih, çok güzel gidiyor. sepete de başlayalım da... benim örümcek'e de bir sepet yaparsın artık.
kuzne Kamp III Mesajlar 978 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul kurt köy 31 Tem 2012 #22 utkanefe' Alıntı: CABBAR cabbara benzemeye başladı sonunda. fatih, çok güzel gidiyor. sepete de başlayalım da... benim örümcek'e de bir sepet yaparsın artık. Genişletmek için tıkla ... ne demek basüstüne elimden gelenin en iyisini yapmmaya calışırım
utkanefe' Alıntı: CABBAR cabbara benzemeye başladı sonunda. fatih, çok güzel gidiyor. sepete de başlayalım da... benim örümcek'e de bir sepet yaparsın artık. Genişletmek için tıkla ... ne demek basüstüne elimden gelenin en iyisini yapmmaya calışırım
utkanefe Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 31 Tem 2012 #23 kuzne' Alıntı: ne demek basüstüne elimden gelenin en iyisini yapmmaya calışırım Genişletmek için tıkla ... estağfr. kardeşim benim.. farkındayım ne kadar özendiğini.
kuzne' Alıntı: ne demek basüstüne elimden gelenin en iyisini yapmmaya calışırım Genişletmek için tıkla ... estağfr. kardeşim benim.. farkındayım ne kadar özendiğini.
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 31 Tem 2012 #24 Yaw Mustafa Abi, hemşom da sepet istiyordu, aynı sepetten yapsanıza kardeş kardeş olsun ;D ;D
utkanefe Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 31 Tem 2012 #25 selimsani' Alıntı: Yaw Mustafa Abi, hemşom da sepet istiyordu, aynı sepetten yapsanıza kardeş kardeş olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Zaten öyle olacak selim. beraber yaptıracağız cabbar'la örümcek'e.....
selimsani' Alıntı: Yaw Mustafa Abi, hemşom da sepet istiyordu, aynı sepetten yapsanıza kardeş kardeş olsun ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Zaten öyle olacak selim. beraber yaptıracağız cabbar'la örümcek'e.....
apollo7474 TOYOTA L.C. VX 80 Mesajlar 529 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/Ümraniye 31 Tem 2012 #26 Aklımdaki sepetin çıkış noktası bu resim olacak,ama aynısı değil bazı değişikliklerle son halini vereceğiz.
Aklımdaki sepetin çıkış noktası bu resim olacak,ama aynısı değil bazı değişikliklerle son halini vereceğiz.
apollo7474 TOYOTA L.C. VX 80 Mesajlar 529 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/Ümraniye 31 Tem 2012 #28 Sağolasın Selim.Aklına gelen birşey olursa bizimle paylaş lütfen.
apollo7474 TOYOTA L.C. VX 80 Mesajlar 529 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL/Ümraniye 2 Ağu 2012 #29 Bir kaç resim daha.
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 2 Ağu 2012 #30 detaylar güzel çalışılmış elinize sağlık fatih bey
kuzne Kamp III Mesajlar 978 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul kurt köy 5 Ağu 2012 #31 vinc yuvası calısmalarına başladık
kuzne Kamp III Mesajlar 978 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul kurt köy 5 Ağu 2012 #32 bahsi gecen tanpon aralıgı