Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,112

Etiketler

selimsani' Alıntı:
Hadi bitsin artıkın beyaw, görelim şu cabbarı...

Hafta sonu inşaallah görüşeceğiz.Ama tamamen bitmiş göremezsin.Henüz son halini bulmadığı için kaynaklarını sağlamlamadı Fatih.Genel görüntüyü sonlandırdığımızda önce gazaltı kaynağı ile kaynaklanacak,kaynak işleri temizlenecek,sonrasında da galvanizlenecek ve boyanacak.

Süper tampon oldu hemşo diyecek birşey yok, ağzımız açık bakıyoruz ondan yorum yoktur ;D ;D

Ben görmeyeli neler yapmış benim ustam güzel iş çıkarıyon fatih,devamı gelir umarım..saygılar

Vay Binali Abi, yoksun yine ne zamandır, cumartesi gelsene abi kemerburgaza sen de, Fatih hocam detayları biliyor...

Memlekete gitme durumum var burda olursam gelirim selim bey,sizlerle olmak güzel
saygılar

alper merhaba; fatih kolay gelsin. iş güzel ilerliyor, güzel birşey olacak.
yanlış anlamazsanız bir eleştiride bulunacağım. son resimlerde gördüğüm tampon ayağı ise eğer; şasenin dışı tarafından ve daha geriden yapsanız daha iyi olmaz mı?

Ynt: Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

[/img][/img]

Abi o yapılan çeki demiri için yapılacak parçayı bağlayacağımız ara parça,yani tamponun dışında olan kancaveya mapa takmaya yarayan demirleri biz civatalı yapacağız,bu yapılan parçaya dışarıdan doğru civatalanacak.Daha sonra seninki gibi bir bağlatnı daha yapılacak.

anladım kardeş. ne aşamadasınız şu an. merak ediyorum çok.