Mustafa Abi, benim istediğim böyle bir şey çok teşekkürler.
MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar ;
Bir çok outdor mağazasında çadır veya goretex montları tamir etmek için farklı renklerde kumaş yapışkanlı bant satılmaktadır ve son derece başarılı işlev görmektedir,
Çiğdem senide yordum, çok teşekkürler ediyorum. Mustafa Abinin önerdiği yapışkan sistem benim işimi görecek.
cidowsky' Alıntı:
valla bencede dikiş gerektirmeyen tamirat işlemleri için malzeme temin edebiliriz ama ben dediğim gibi daha vahim durumlar için hemen bi imalathane bulmaya çalışırım
Selam,
benim buna benzer az yer kaplayan bir tamir setim var. Yağmurlu bir havada yırtık çadırda kalmayı düşünemiyorum.
İp ve kazıklar her neyse de yedek pol'ler ve yapıştırma aparatı çok faydalı olacaktır.
Fiyatı da hayli hesaplı.
doganay bey tesekkr ederim.ama cadırımın dikis yerlerindeki su gecirmesinde daha büyük sorunu cıktı.bir süre kullanmıycam gibi duruyor.artık bir ara uzun uraslarla tamir edicem.bu arada bende izci lideriyim.9 senedir izcilk yapıyorum
cadirlarin kurulmasi zor geliyorr bana onun icin aninda kurulan cadirlar varr atiyorsun otomatik olarak kendiligiden aciliyorr yanimda surekli tasiyorum bir misafirim oldugunda hem o hem de ben rahat ediyorum ayni zamanda su da gecirmiyorr kisacasi sorunsuz bir cadirr
Bende bir dönem geminin şişme can salını kullanmıştım çadır niyetine...Tüpün pimini çek 6 kişilik çadır pardon can salı anında hazır.Dağ başında tahlisite botu görenler çok şaşırıyordu.
Eh denizci adam kampçılığa merak salarsa bu kadar oluyor tabi
Arkadaşlar birde bu malzeme var dolgu özelliğide varmış..! Yama tutmada oldukça kullanışlı geldi bana..!
http://www.hepsiburada.com/bison-053738-liquid-rubber/productDetails.aspx?categoryid=451818&productid=hrbisonrubber#tablnk
Bende bir dönem geminin şişme can salını kullanmıştım çadır niyetine...Tüpün pimini çek 6 kişilik çadır pardon can salı anında hazır.Dağ başında tahlisite botu görenler çok şaşırıyordu.
Eh denizci adam kampçılığa merak salarsa bu kadar oluyor tabi
duck tape (kamera bandı olarak da bilinir)... kamplarda heryerde hayat kurtarır... cadır da onarırsınız motosiklet lastiği de (mecburiyetten ve en yakın lastikçiye kadar) oneririm her çantada olmazsa olmaz
duck tape (kamera bandı olarak da bilinir)... kamplarda heryerde hayat kurtarır... cadır da onarırsınız motosiklet lastiği de (mecburiyetten ve en yakın lastikçiye kadar) oneririm her çantada olmazsa olmaz
emrahcanyaylı arkadaşım bu kamera bandı nasıl kullanılıyor hayat kurtarır ,lastik tamiri falan demişsiniz bir açıklar mısınız kamp ta yapıyoz motorumuzda var
abaauu apollo 13 demişsin ya umut kaptan fena gaza geldım motorla gezesım geldi hahahah.... selektro abi şimdi bildigin kolı bandı gibi ama daha sağlam ve suya cok dayanıklı...buyuk marketlerde var, siyah rengini de bulmak mumkun artık. her turlu yırtık vs de kullanabılırsın ayakkabı pantolon cadır vs .. tabı bunlar acıl durumlar ıcın en yakın terzıye kadar lastık tamırı mevzusu da tubelesslerde olur mu bılmem ama şambrelli lastıgım yarıldı şambrei degıstırdıkten sonra yarılan dıs lastıgı bunula sardım ve lastıkcıye kadar ıdare etmıstı... bu arada şambrellı lastıgın eger arazıde patlar da sambrelı onaramazsan cıkart sambrelı ve ıc lastıgın ıcıne ot doldur senı uzunca bı sure ıdare eder aklında olsun...