Çalıntı Jeep ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scout21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,323
Ynt: Çalıntı Jeep ZJ

demek polis plaka farklı dedi...pes vallahi.Bu arada gözünüz aydın olsun...

Etiketler

bence araç hırsızlıklarında sonuca ulaşmak konusunda polisin pekde bir çabası olduğunu zannetmiyorum, haa eğer araç hatırı sayılır birisinin ise iş değişir.
sizin aracınızın çalındığını ilk duyduğumda, umarım aracı parçalamamışlardr diye düşünmüştüm, araç parçalanmaz ise aracı ya satarlar yada illegal bir iş için kullanabilirler. bir iş için kullandıklarında genelde sizinki gibi kısa bir süre sonra ortaya çıkabiliyor. eğer satsalardı herhangi bir alım satımda ama 6 ay sonra ama 2 yıl sonra büyük bir ihtimal ile aracınız tekrar size dönebilirdi.
oto hırsızlığında benim şimdiye kadar gözlemlerim bu yönde...

çok sevindim arkadaşım allah kimsenin başına böyle birşey vermesin benimde başıma geldi 21 gün sonra bağlumda bulundu araç

gözünüz aydın, bende çok sevindim aracın bulunduğuna

gozunuz aydın...cok gecmıs olsun sonunda bulunmus olmasına sevındım.fazla hasar vermemısler bu daha ıyı bır haber

Arkadaşlar araç çalınmadan önce satılıktı.Sağolsun bir çok arkadaş satılık ilanından mesaj atıp aracı almak için ilgileniyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-her-yola-gelir-75122957/detay/

Aracın şuanda 1.200 TL civarında bir masrafı var
*Ön sol çamurluk tamir edilecek (snorkel sökülürken zarar görmüş)
*Sağ kapı kilidi kırılmış kaportada hafif hasar var.
*Arka koltuk oturağı yerinde yok.
*LPG tankı sökülmüş.
*Akü araç üzerinde yok.
Aracı bedelli askerlik işini çözmek için satıyorum.Aracın motor,yürüyen,şanzıman kısımlarında hiç bir sıkıntı yok.
Satılan araçlar kısmına yazmamamın nedeni aracın çalındı bulundu olayının almak isteyen arkadaşlar tarafından bilinmesini istememdir.

Aracı www.gezenbilir.com site sakinlerinden birisi almak isterse aracın fiyatı 18.000 TL olur.(Eksikleri yaptırıp teslim edeceğim)

Herkese çok teşekkkürler.

Sezgin

Gözünüz aydın. Geçmiş olsun.
Daha ileri boyutta şeyler yaşanmadan atlatılmış olması sevindirici, en azından teselli..

Hırsızları, arsızları da Allah ıslah etsin.

Çok çok geçmiş olsun kulağımıza küpe olsun gerekli önlemleri alıp korkulu rüya görmektense uyanık yatmak daha eftaldir misali

Senin kadar olmasada harbiden çok sevindim , tekrar tekrar geçmiş olsun artık gerekli önlemleri hemen almak lazım