disco 1 için italyan ve polonya imalatı ürün mevcutmuş. italyan olan ön 2 kapı için polonya olan ön-arka kapı için üretilmiş.ben polonya malı olandan ön ve arka kapı camları için sipariş verdim.bugün kargoya verilecek. montaj yaptıktan sonra reimleri sizlerle paylaşırım.
disco 1 için italyan ve polonya imalatı ürün mevcutmuş. italyan olan ön 2 kapı için polonya olan ön-arka kapı için üretilmiş.ben polonya malı olandan ön ve arka kapı camları için sipariş verdim.bugün kargoya verilecek. montaj yaptıktan sonra reimleri sizlerle paylaşırım.
merhaba,
actyon sport için rüzgarlıklarım geldi. hızlı gönderilerinden dolayı ve,
ilk gönderilenlerin kargo sırasında kırılması sonucu, sorgusuz sualsiz yenilerini gönderen,
Sn. Ali beye ve firma çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
hemen taktım tabii.
resimleri yarın eklerim.
saygılar.
freelander 2000 model için arka kapı sağ-sol rüzgarlık(fitil içine takılan modelden) varmı ve fiyatını da yazabilirmisiniz ,istanbuldayım hemen gelip alabilirim ,şimdi,den teşekkürler.
ali bey mümkünse geri, döndüğünde cevap yazar bilgi verirse sevinirim,freelander 2000 model arka kapılar(sağ ve sol) için kapı fitiline sıkıştırılarak takılan modelden almak istiyorum adres ve fiyat yazarlarsa istanbul içindeyim gelip alabiliirm,size de bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler