Cam Rüzgarlıkları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safariturkey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,027
Ynt: Cam Rüzgarlıkları

freelander icin olmasi lazim yalniz ptesi turkiyede olacagim size bilgisini veririm selamlar

Etiketler

safariturkey' Alıntı:
freelander icin olmasi lazim yalniz ptesi turkiyede olacagim size bilgisini veririm selamlar

çok teşekkür ederim hemen gelip alırım,şimdiden teşekkürler,fitil içine takılandan olması lazım önler öyle ,hayırlı yolculuklar dilerim

butun urunlerim pikaplar icin olanlar haric ( onlarinda cam fitil ici olani mevcut ) fitil icerisine
selmalar

safariturkey' Alıntı:
butun urunlerim pikaplar icin olanlar haric ( onlarinda cam fitil ici olani mevcut ) fitil icerisine
selmalar
işinizin arasında vakit ayırıp verdiğiniz cevap için çok teşekkürler,haber bekliyorum selamlar

safariturkey' Alıntı:
aracimiz buysa 85 tl

Merhabalar,

Resimde görünen araçtan ( mitsubishi Pajero 5D) rüzgarlıktan bende 1 tk sipariş vermek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim.

Kemal Sarıgül
0533 954 30 40
0216 311 141 11

Defender için de bir örnek ve fiyat alabilir miyiz ???

defender icin mevcut
alman, ve polonya
pajero icin ise haftaya yuklenecek 1 sonraki hafta da turkiyede olur sevk edebilirim
selamlar

safariturkey' Alıntı:
defender icin mevcut
alman, ve polonya
pajero icin ise haftaya yuklenecek 1 sonraki hafta da turkiyede olur sevk edebilirim
selamlar

Örnek fotoğraf koyma imkanınız var mı acaba?

safariturkey' Alıntı:
selmalar

benim aracın ön tarafında bulunan rüzgarlıkların fotografınıı ekledim arka camlar için istiyorum ama yinede fikir olsun diye gönderdim ,dönünce sizden haber bekliyorum selamlar

TOYOTA 4Runner için varmıdır,yeriniz nerdedir bilgi alabilirmiyiz..
saygılar

zj için yokmu ?? varsa kaç tl ??

yerim yedpa ticaret merkezi g caddesi no 112
yeni camlica - atasehir - istanbul

zj icin var ama hangi marka varsa pazartesi bakacagim fiyatini o zaman bildiriirm
4runner icin bakmam lazim
selamlar

zj icin mevcut
alman mali 4 kapi 135 tl
polonya mali 4 kapi 85 tl