KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geceleri tüm camlarım içten ve dıştan buğu yapıyor. Uzun süre düzelmiyor.İçten ve dıştan camları silmem gerekiyor ama o da tam çözüm değil.. 6 derece miyop gibi araba kullanıyorum.. (eskiden gözlerim 6 derece miyoptu.. )
Sanırım klimanın cama üflemesi gereken ayarında da sorun var. Ona ancak salı baktırabileceğim, malum bayram..
Genel olarak buğu sorununa bir çözüm var mı? Önereceğiniz bir malzeme mesela..
polen filtresini değişin... yazdan kalma toz ve yaprak döküntüleri tarafından tıkanmış olma ihtimali yüksek. hava akışı normale dönünce buğu sorunu büyük ihtimalle hallolacaktır.
Hemşo aslında idareden buhu önleyiciler var ama bu ürünün sahteside çok var dikkat etmek gerekir ama şimdi gider bir marketten alırsın ama sonra kulaklarımı çınlatırsın
sen en iyisi camı hiç su lekesi kalmayacak şekilde güzelce temizle birdahada cama elleme kaloriferin diğer üfleme yerlerini kapat camlara daha güçlü hafa gitmesini sağla
Aslında birkaç ilkel teknik var ama boşver ya işe yaramassa
Esra bu ürününde kaliteli bir marka olmasına dikkat etmen gerekir bununda sahtesi var cam dıştan çok daha fazla buhu yapar ama gerçeği çok güzel işe yarıyor
sanayideki arkadaşlar ne kadar ruh hastası olduğumu bilirler orjinalini kullanırlar herşeyin. birde artık akraba gibi olduk malzemede sorun olacağını sanmam. ama arabam sürekli açık otoparkta. ağaç altı vs oluyor. malum yaprak döküm zamanı. bir baktırmak lazım.
ama buğu olayı kabusum oldu.
Az evvel dernekten geliyorum. 200 mt gidemedim. benzinliğe girdim. sildi çocuk birşeyle. bu önler epey süre dedi. ama o sürdüğü herneyse bu seferde cam pismiş gibiydi.
heh işte kaliteli ürün olmadığındandır
hatta felaket tellallığı yapmış olmayayım ama eğer park yerinden dolayı kaloriferin bulunduğu camın altındaki hazne eğer yaprak vs. dolarsa arasın içine su girer haberin olsun
Clio da başıma geldide ondan biliyorum
esra amasya elmasımı ))) yani elmanında kalitesi olmalı dimi şaka bir yana elma buzlanma için kullanılır hee o olmazsa soğan olur ) ama bu dediklerim buzlanma için eğer bunlar varsa havuç domates ilave et bird e sivri biber menemen yap ))))
herşey bir yana buğu önleyici spreyler var onlar işini görür sıvı s abun s ür diyeceğim ama sen ayarını bilmez köpürtürsün
esra amasya elmasımı ))) yani elmanında kalitesi olmalı dimi şaka bir yana elma buzlanma için kullanılır hee o olmazsa soğan olur ) ama bu dediklerim buzlanma için eğer bunlar varsa havuç domates ilave et bird e sivri biber menemen yap ))))
herşey bir yana buğu önleyici spreyler var onlar işini görür sıvı s abun s ür diyeceğim ama sen ayarını bilmez köpürtürsün
Havalandırma ,iç sirkülasyondaysa özellikle soğuk havalarda buğu yapar ve çözmesi uzun sürer,
Havalandırmayı ,dışardan hava alacak konuma getirin,
Yine buğu çözülmüyorsa,havalandırmayı iç -dış konuma getiren düğme arıza yapmış olabilir,
camlar dışardan buğu yapmaz, sabah oluşan ıslaklığı silecek suyunuzlar 5 dk arayla yıkarsanız sorun çözülür. içerdeki buğunun giderilmesi için buğu önleyici kullanmak sadece geçici olup sağlıklı olmayan bir çözümdür. normal bir aracın kalorifer sistemi düzgün çalıştığı takdirde yeterli olmalıdır . olmuyorsa bir sorun var demektir ve kesinlikle halledilmelidir. bğu önleyici kimyasalları kullanırken çok dikkatli olmalı kesinlikle solunmamalı ve bunu hergün uygulamalısınız. şahsen ben tavsiye etmem... çüzümü ısıtma sisteminin düzeltilemsinde ararım.
de de bişe olmaz ) bu arada kimse görmeden bişe anlatayımda aramızda kalsın bugün dükkana bir bayan geldi dediki jeep ime bir bakarmısınız anormal bişe var dışarı cıktım araca baktım
bayan bu araç jeep değil dedim kadında
aaa nasıl olur ben bunu jeep diye aldım dedi
bende yok yok bu suzuki dedim suzuki servisi baksın dedim
kadında aaaa yaptığınız olmuyo ama bu suzuki jeep zaten dedi ve szide hiçbişeden anlamıyorsunuz insanları kandırıyosunuz dedi )))))
o misal şimdi esra başlar elma armuttan ortaya alevli bişe cıkarır ))
Camlar dışardanda buhulanır Bulunduğunuz yerin hava şartlarıyla alakalı bir durum
Kendi aracımda içerdeki buhuyu 10 saniyede çözüyorum ama dıştaki buhu çok daha zor çözülüyor
Kesin çözüm tabili serviste çözülür bir arıza olduğu kesin