erdenbay Kamp III Mesajlar 696 Tepkime Puanı 3 Yaş 74 Yer Bursa 29 Mar 2011 #33 Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) celal yalçın' Alıntı: Güzel bir gezi olmuş.Böyle kısa zamanları yakın yerlerde dostlarla geçirmek çok hoş.Kutluyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Celal bey selamlar. Sizede sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum.
Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) celal yalçın' Alıntı: Güzel bir gezi olmuş.Böyle kısa zamanları yakın yerlerde dostlarla geçirmek çok hoş.Kutluyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Celal bey selamlar. Sizede sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 29 Mar 2011 #34 Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) Haldun ve Erden beyler güzel bir bahar sabahını eşlerinizle birlikte çok iyi değerlendirmisiniz. Bize de keyifle seyredeceğimiz yeni bir gezi yazısı sunmuşsunuz. Paylaşımınız için teşekkürler
Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) Haldun ve Erden beyler güzel bir bahar sabahını eşlerinizle birlikte çok iyi değerlendirmisiniz. Bize de keyifle seyredeceğimiz yeni bir gezi yazısı sunmuşsunuz. Paylaşımınız için teşekkürler
mabirsen 0505 792 00 98 Mesajlar 1,094 Tepkime Puanı 13 Yer Afyonkarahisar 30 Mar 2011 #35 Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) Güzel bir gezi olmuşa benziyor. Daha nicelerine İnşaallah diyorum. Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay) Güzel bir gezi olmuşa benziyor. Daha nicelerine İnşaallah diyorum. Paylaşım için teşekkürler.