ya arkadaşlar bende casio proteck PRG-80T SAATİMDE GÜN VEYA TARİHİN YAZDIĞI YERDE OPEN YAZISI VAR VE HİÇ BİR TUŞ İŞLEMİYO AMA ZAMAN GÖSTERGESİ ÇALIŞIYO. NEYAPMAM LAZIM BİLGİLENDİRİRSENİZ ...
ya arkadaşlar bende casio proteck PRG-80T SAATİMDE GÜN VEYA TARİHİN YAZDIĞI YERDE OPEN YAZISI VAR VE HİÇ BİR TUŞ İŞLEMİYO AMA ZAMAN GÖSTERGESİ ÇALIŞIYO. NEYAPMAM LAZIM BİLGİLENDİRİRSENİZ ...
casio sgw 100b 3v sadece dijital pusula ve termometresi var (oğlumda var)
diğeri casio prg 40 3v daha fonksiyonel ,barometre ve -700 ile +10.000 metre arası 5 metre aralıklarla ölçüm yapabilen altimetre si var bu sana daha uygun ben internette bakıp beyenip %20 daha ucuza tahtakaleden garantili olarak aldım
kullanma kitapçığı yerine cd veriyorlar artık
sayın musa69.
siz bahsettiğiniz saati ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben prg 200 ü kargo dahil 150 usd ye e-bay den aldım. ama içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı doğal olarak.
sayın musa69.
siz bahsettiğiniz saati ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben prg 200 ü kargo dahil 150 usd ye e-bay den aldım. ama içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı doğal olarak.
casio sgw 100b 3v saat internet te 115 ila 130 tl arası fiyatı vardı tahtakalede casio türkiyedeki parekende satış yapan bayisinden 95 tl ye aldım garantili cd si de türkçe
PAG 40 modelini Ebay.com sitesinden 5 ay kadar önce yaklaşık 230 TL fiyata yakın bir maliyetle satın aldım< Harika kullanışlı bir saat, tavsiye ederim.
swg 100 model saati kullanmaktayım. Pusulası çok kullanışlı ve doğru çalışıyor. Sağlam bir yapıya sahip. Öteki modeller gibi abartılı büyük değil. Su sızdırmazlığı mükemmel ama 200mt demek suyun o seviyesinde çalıştığını test sonucunu belirtir. Normalde 3 metrede bile kolunuz hareket halinde olduğu zaman 200mt basıncı siz görmeseniz bile saat algılayacaktır. 4mt sonra zaten su geçirme başlar. O kadar suya dalmayı düşünmüyorsanız ve sağlam bir saat için ortalama bir fiyatta olan model.
Merhabalar,
Bildiğim kadarıyla saat içerisine su aldığı zaman OPEN hatası vererek, saat kasasının açılarak içerisinin temizlenmesi gerektiğini belirtiyor.
Saatinizin su almış olma ihtimali nedir?
bende PRG-110 var arkasında Made in Thailand yazıyor, 2 senedir hiç sorun yaşamadım