KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
www.dnsonlineshop.com adresinde tüm ürünleri bulabilirsiniz. Site üzerindeki fiyatlardan "GEZENBİLİR" üyelerine ayrıca bir indirim yapıyorum. İlgilendiğiniz modeli belirledilkten sonra telefonla ulaşabilirseniz yardımcı olabilirim.
Ynt: CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48
ozancagman' Alıntı:
Merhabalar,
www.dnsonlineshop.com adresinde tüm ürünleri bulabilirsiniz. Site üzerindeki fiyatlardan "GEZENBİLİR" üyelerine ayrıca bir indirim yapıyorum. İlgilendiğiniz modeli belirledilkten sonra telefonla ulaşabilirseniz yardımcı olabilirim.
Merhaba, site üzerindeki fiyatlarda "Gezenbilir" üylerine %10 gibi indirim yapabiliyorum. İndirimli fiyat üzerinden Advantage ve Cardfinans'a 3 taksit yapabilirim. Eğer ofisimize gelebilseniz world ve 21 Mart'tan itibaren bonuscard'a taksit yapabilirim.
ozan bey merhabalar,
cihazı teslim aldık dediğiniz gibide monteledik ancak bana biraz fazla verim alamıyormusum gibi geldi gun icinde telsizi acık tuttuğum zamanlar ender gorusmeler harici hiçbir gorusme yakalayamıyorum acaba cihaz da yapılması gereken bazı ayarlar varmıdır?
ttos' Alıntı:
ozan bey merhabalar,
cihazı teslim aldık dediğiniz gibide monteledik ancak bana biraz fazla verim alamıyormusum gibi geldi gun icinde telsizi acık tuttuğum zamanlar ender gorusmeler harici hiçbir gorusme yakalayamıyorum acaba cihaz da yapılması gereken bazı ayarlar varmıdır?
Selamlar, kanallar çok yoğun olmadığı için görüşme yakalayamamış olabilirsiniz. Ayrıca SQUELCH ayarını iyi ayarlamanız gerekiyor. Parazitin kesildiği noktada bırakmalısınız. Telsiz parazit seviyesi üzerinde sinyal aldığında görüşmeleri rahatlıkla duyabilirsiniz.
bende ilk aldığım zaman çalışmıyor bu demiştim kendi kendime.
malesef kamyoncular ve bizden başka kullanan yok artık bu cb cihazları.Görüşme olmaması gayet normal.
yavuz-çelikel' Alıntı:
bende ilk aldığım zaman çalışmıyor bu demiştim kendi kendime.
malesef kamyoncular ve bizden başka kullanan yok artık bu cb cihazları.Görüşme olmaması gayet normal.
Aynı şeyleri düşünmüşüz. konuşacak kanal bulunmazdı breyk breyk arkadaş arıyorum arkadaş.
Şimdi konuşacak kişi yok nerdeyse.Şehirler arası yollara yakın olduğunda kamyoncularla konuşmak mümkün.Ancak o yıllardan teknik çok ilerlemir paristen, almanyadan, rusyadan anonslar duyuyorum ben. Ancak tabiki standart cihazla oralara ses geçmiyor.