KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48
yavuz-çelikel' Alıntı:
Aynı şeyleri düşünmüşüz. konuşacak kanal bulunmazdı breyk breyk arkadaş arıyorum arkadaş.
Şimdi konuşacak kişi yok nerdeyse.Şehirler arası yollara yakın olduğunda kamyoncularla konuşmak mümkün.Ancak o yıllardan teknik çok ilerlemir paristen, almanyadan, rusyadan anonslar duyuyorum ben. Ancak tabiki standart cihazla oralara ses geçmiyor.
yavuz bey yasıtmısız sizin ile evet haklısınız iki kişi konusurken breyk breyk cekilirdi konusanlarda araya girmemize musade acısından breykır derdi anons kanalı arkadas arama kanalı 11 di şimdi gordugum 21 olmus zaman ne cabuk akıp gitmiş
siz yazınca mazi geldi aklıma
Ynt: Cb (halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 Ve Midland Alan 48
ttos' Alıntı:
yavuz bey yasıtmısız sizin ile evet haklısınız iki kişi konusurken breyk breyk cekilirdi konusanlarda araya girmemize musade acısından breykır derdi anons kanalı arkadas arama kanalı 11 di şimdi gordugum 21 olmus zaman ne cabuk akıp gitmiş
siz yazınca mazi geldi aklıma
Yeni gördüm mesajı
Ankara'nın tepelerinde gezerdik uzakla konuşabilmek için. Bir keresinde birisi ile konuşurken frekansın yüksek geldiği yeri tespit için sokak sokak gezdiğimizi hatırlıyorum.Nokta atışıyla mekanı tespit etmiştik.
Ynt: Cb (halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 Ve Midland Alan 48
YavuzÇ.' Alıntı:
Yeni gördüm mesajı
Ankara'nın tepelerinde gezerdik uzakla konuşabilmek için. Bir keresinde birisi ile konuşurken frekansın yüksek geldiği yeri tespit için sokak sokak gezdiğimizi hatırlıyorum.Nokta atışıyla mekanı tespit etmiştik.