Çeki Demiri Satıcıları ve Ruhsata İşletme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan perfect Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,591
Ynt: Çeki Demiri Satıcıları ve Ruhsata İşletme

sn. atiladi
montaj isine karismiyor dediniz montaji nerede yaptiracam.?
montajida yapan biyerden alsam daha iyi olmaz mi.?

Etiketler

Bu tip konulardan biraz uzaksanız tabiki montajlı bir yere giderseniz, daha iyi olur hatta rusata işletme işini bile yapıyorlar..

Kadıköy maltepede ateş otomotiv var, komple işinizi hallederler, size sadece kredi kartınızın şifresini girmek kalır...

http://www.atesotomotiv.com/Default.aspx

sn. atiladi:
hep bir camper hayalim vardi bazi nedenlerden dolayi fazla ilgilenemedim evet bu konulardan uzagim
su aralar yaptigim belli basli arastirmalarimi yapim bu hayalimi gercege gecirmek
verdiginiz linklere mail attim geri donnusunde kararimi vericem
ilgi alakaniza tsk ederim
saygilar...

bukadarmi fark olur iki firmadan fiyat aldim ceki demiri icin iki firmada bana bosal onerdi
ikisinin verdigi fiyat arasinda daglar kadar fark var
www.cektasi.com <<<kdv ve nakliye dahil 550 tl
www.sgldizayn.com<<<425 euro +KDV
BUKADAR OLUR.........

iyi günler. . . eskişehirde çeki demiri için önerebileceğininiz bir yer yada kişi var mı acaba ?

perfect' Alıntı:
markalar arasi kalite ne acaba ne tavsiye edersiniz
kullana arkadaslar yazarsa daha bilgilendirilmis oluruz

Benim aracım pengeot 307. Bayağı araştırdım bu çeki demiri işini.. Konyada tek firma çıktı oda BOSAL..
Memnuniyet açısından sorarsanız arkada görünen sadece demir parçası..Takıyorsun çekiyor o kadar... Aynı firmadan aldım ve taktırdım sanırım 2 yıl garantili. ama garanti kapsamını sorduğumda usta sadece gülümsedi.. ;D ;D ;D ;D

abi demir bu .. bişi olmaz dedi... ;D ;D

ruhsat dahil geçen sene 1070 tl ye patlamıştı..

Geçende biri kırmızı ışıkta bana vurdu..VURDUĞUNA VURACAĞINA PİŞMAN OLDU... KAZALARDA ACAYİP KORUYOR ....

n_y_c_b' Alıntı:
iyi günler. . . eskişehirde çeki demiri için önerebileceğininiz bir yer yada kişi var mı acaba ?
Sayın Kullanıcı
www.cektasi.com.tr adresinden aracınıza uygun orjinal çeki demirini temin edebilir ve güvenle takabilirsiniz.

çok teşekkürler. . .

arkadaşlar aracımla yazın gezmek ailece tatil yapmak için bi çekme karavan almayı düşünüyorum
lakin şu çeki demiri dedikleri meret işletmesi felen derken 1000 tl yi geçiyormuş
şimdi ben tesadüfen ikinci el bi çeki demiri buldum yanlız aracıma uyumlu çünkü benim aracın aynı marka modelinden sökülecek şimdi sorum bunu ruhsata işletmenin yolu yokmu detaylı anlatırsanız sevinirim her yola açıgım
aracım vectra 2.0 gls 97 model

İkinci el çeki demiri ruhasata işletilemez, alınan çeki demirinin, faturası, CE belgesi ve gümrük giriş makbuz fotokopisinin bulunması şart, tabiki faturalı olarak çeki demirinin montajının yapılması ve makina mühendisine proje çizdirelerek işletilmesi gerekli, Geçmiş yıllara nazaran 2011 yılında özellikle çeki demirinin işletilmesi konusunda standartlara uyulup uyulmaması konusunda tüv muayenelerinde extra dikkat edilmeye başladı..