Yan panel ile CTP iç kaplaması yapıldı.
Yan paneller üzerine çatı üst Ctp kaplanmasi ve yalıtım yapılabilmesi için 25x40mm çıtalar döşendi.
Ayın son günü devam eden çalışmalarımız; Fire veren CTP ile davlumbaz içleri kapatıldı.
İç CTP kaplamasının preslenmesi unutulmuş.(görseller karışmış)
Bu arada kullandığım çeki kaplini ALBE ,Torsiyon Dingilin ise KNOT markalı Alman malı olduğunu belirtmeliyim.
Bugün yaptığım (2 Mart) diğer iş ise 14 mm Kavak kontraplak ve seçtiğim renk mavi tonlu lamine idi.
Kavak kontrayı lamine ettirmek için yetkili ile görüştüm. Lamine edilecek kavak kontranın bir yüzü
krem bir yüzü mavi tonlu olacaktı.8 Mart Cuma günü teslim ederiz dediler ama hayrettir ki 4 Mart günü teslim ettiler.
Teşekkür ettim.
Süper iş kolay gelsin Seyfettin Abim (ayrıca tüm emeği geçenlerede orda birkaç şahıs var selam olsun ustalarada)...Bitince böyle olacak galiba..Wıdget modeli çok güzel...temiz iş çıkıyor...Bekliyoruz görselleri...
Süper iş kolay gelsin Seyfettin Abim (ayrıca tüm emeği geçenlerede orda birkaç şahıs var selam olsun ustalarada)...Bitince böyle olacak galiba..Wıdget modeli çok güzel...temiz iş çıkıyor...Bekliyoruz görselleri...