Hocam badik süper olmuş Sizin ve size yardım edenlerin ellerine sağlık.Siz bu işin en iyisi imalatına başlayın ben ilk müşteriniz olurum ;D kolay gelsin
Hocam merhabalar. Kusurumuza bakma başlığın farkına ancak oylama sonucu aşamasında varabildim. (Krem tabiki) Eline koluna sağlık güzel oluyor. Bu sene bizim oralara gezmeye getirirsin "Badik" i artık.
Size ve yengeme sevgi ve selamlar.
Abi kolay gelsin kusuruma bakma yaklaşık 1,5 aydır çiflik işleri yoğundu siteye giremedim Badik,i takipdeyiz tekrar kolay gelsin sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay...
badi'k in Mutfak dolabı kapaklarının rengi mavi mi olsun yoksa krem mi ?
Anketimize katılan tüm dostlarımıza ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim.
Önce Mavi olsun diyen sonra krem de karar kılan dostumuzun dışında
anketimize katılan tüm dostlarımız KREM renginde karar kıldılar.
Bende anket sonuçlarını saygı ile karşılıyorum.
Kapak renklerinde krem rengi kullanacağım.
Tekrar teşekkür ederim.
Seyfettin hocam,bir süredir giremiyorum foruma çeşitli nedenlerle.Maşallah çok güzel oluyor karavanınız.Erba karavana benziyor,sadece wc yok sizinkinde.Çok hoşuma gitti,karavanınız.İzlemedeyim...
Seyfettin hocam,bir süredir giremiyorum foruma çeşitli nedenlerle.Maşallah çok güzel oluyor karavanınız.Erba karavana benziyor,sadece wc yok sizinkinde.Çok hoşuma gitti,karavanınız.İzlemedeyim...
Öğretmenim,
VC eklendiğinde iç hacım daralabilirdi.Gündüzleri WC ihtiyacı kamplarda karşılana bilir.Daha çok geceleri
düşünerek kasetli FORTİ denilen taşınabilir tuvalet düşündüm.Bunlar oturma grubunun altına sığabilecek boyutta.
En az 70x 90 cm WC ve duş için ayrılabilirdi.O zaman da yer ve hacım daralabilirdi.
Bu tür çekme karavanlarda bu bölüm ayrılmıyor.
Bu tip karavanlar 750kg toplam ağırlığını gecemezler.Bunlar Ruhsat ve TUV muayenesi istemezler. Aracınıza Ruhsata işlettiğiniz bir çeki demiri yeterlidir.
Selamlar
Benim bu konuda, yani renk tercihi konusunda söylediğim renklerden birinin önerilmesi idi.Oylama katılan dostlarımızın %99.5 i krem dediler.
Mavi olsun deyip'de oyunu kullanan dostumuz; derhal çark etti, sonuç %100 krem oldu.
"Çoğunluk ne derse o olur" diyen büyüğümüzden hareketle KREM rengi kabul edilmiştir.
Teşekkürler Özgür
Not: badi'k yan panellerine ince bir mavi çizgi çekeceğiz.%05 anısına.
Bir aydan bu yana badi'k çalışmalarına ara vermiştik.
Atölye çalışmalarımız hafta içi yoğun idi.
Dün yani pazar günü biraz çalışalım dedim.Pazar mesaisi yapılacaktı.Yaptık.
Yan CTP panelleri yerleştirdik.
Sıra geldi,Çatıya konulacak kaplamanın eksiz tam boy yerleştirilip montajına.
Gün ola harman ola.