KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Karavan almayı planlıyorum, muhtemelen Ankara veya Sakayra'dan (modelleri hala düşünüyorum). Bu karavanı Hollanda'nın Rotterdam şehrine taşımak istiyorum. Onu Rotterdam'a taşıyabilecek birini tanıyan var mı? Ve Ankara veya Sakarya'dan Rotterdam'a ulaşımın yaklaşık olarak ne kadar tutacağını biliyor musunuz?
Karavan almayı planlıyorum, muhtemelen Ankara veya Sakayra'dan (modelleri hala düşünüyorum). Bu karavanı Hollanda'nın Rotterdam şehrine taşımak istiyorum. Onu Rotterdam'a taşıyabilecek birini tanıyan var mı? Ve Ankara veya Sakarya'dan Rotterdam'a ulaşımın yaklaşık olarak ne kadar tutacağını biliyor musunuz?
Çekerek sizin özel malınızı şahsi olarak bir araç götürse, gelirken boş gelse ; 750 litre mazot harcar. Yaklaşık 1700 Euro mazot parası tutar. 300 Euro masraf eklesek 2000 Euro yapar. X2 desek 4000 Euro'ya birisi özel olarak götürür.
Şirket olarak TR den Hollanda'ya İhracat yaparsanız, tır sanırım 3000 Euro civarında götürür.
Hollanda'da ikinci el karavan fiyatları nasıl acaba?