fotoğraflarınız güzel.o yağmur kuşu yokmuya, bizim arıları avlayıp duruyolar.çok renkli bir kuş ama biz arıcılara zarar veriyorlar.vurulmasıda yasak zaten değişik seslerle kaçırtmaya çalışıyoz.göçmen bir kuştur.afrikadan bu taraflara mayıs ayında gelip,tepelik yerlerde üreyip,eylül 15 te geri afrikaya dönerler.iyi fotoğraflar dileklerimle.
fotoğraflarınız güzel.o yağmur kuşu yokmuya, bizim arıları avlayıp duruyolar.çok renkli bir kuş ama biz arıcılara zarar veriyorlar.vurulmasıda yasak zaten değişik seslerle kaçırtmaya çalışıyoz.göçmen bir kuştur.afrikadan bu taraflara mayıs ayında gelip,tepelik yerlerde üreyip,eylül 15 te geri afrikaya dönerler.iyi fotoğraflar dileklerimle.
yer edirne trakya'nın her bölgesinde yazın bu kuşlardan görebilirsiniz.daha çok uçurumsu yamaçlara yuva yaparlar.delik şeklinde 5cm çapında yuva ağızları vardır.çok kolay bulabilirsiniz.sesleri çok duyulur.5 erli yada sürü halinde gezerler.turuk-turuk diye ses çıkarırlar.kolay gele.
Merhaba İlker bey,bir derginin yayın yönetmeniyim.Bazı resimlerinizi kullanmak isterim.Karina Gölü çevresinde çekim yaptınızmı?Haberlerinizi bekliyorum
Merhaba İlker bey,bir derginin yayın yönetmeniyim.Bazı resimlerinizi kullanmak isterim.Karina Gölü çevresinde çekim yaptınızmı?Haberlerinizi bekliyorum
Yeni üye olduğunuz için sanırım size özel mesaj atamadım. 3 sene önce kısa bir utr yapmıştım. Ancak mevsim yüzünden fazla birşey yakalayamadım. İstediğiniz özel bir tür var mı? 250 türe yakın kuşun fotoğrafı mevcut ben de. Yoksa sadece alan fotoğrafı mı istiyorsunuz?
Bu konuyu e-posta ile devam edersek sevinirim. ikul73@hotmail.com
Saygılar.
ben tesekkür ederim amatör bi makina ile bende foto çekiyorum slr bi makina almayı düşünüyordum uzun zamandır yurtdışından siparişini verdim canon 550d ileriki günlerde çektiğim fotoları paylasırım..
saygılarımla