Muayeneden geçmesi için bazı tamiratlar olması şart. Acaba diyorum sanayiye girmişken tepeden tırnaga kontrol ettirip eksik gedik bişi kalmasın sanayiye sadece yağ degişimi için mi gitsem. Antalya da beni tatmin edecek usta bulamadım. Bu iş için ayırdıgım bütçem de hazır. Sorun şu ki bu iş için Ankaraya Ostim yada Şaşmaz sanayisinda işinin ehli usta bulup geldigime deger mi?
Yapılacak işlemler ( Bana göre )
1. Ön düzen komple elden geçmesi her rotbalansçı tespit yapar. sizi iyi bir ustaya da yönlendirir, kolay yani
2. Direksiyon kutusu yine aynı usta burada tespiti yapar, direksiyoncu vardır kesinlikle antalyada
3. Ön sol panzotun degişmesi anlamadım foto varmı?
4. Radyonunu aktif hale getirilmesi yada degişmesi eğer sistemde çok bozukluk varsa yeni bi sistemide kurdurabilirsiniz, elektrikçi de oto teyp satan yerde yönlendirmede bulunur
5. Ses sisteminin yenilenmesi no 4 te cevap
6. Ön konsolda yanmayan tek ampul beli kalmaması bu da basit işlem yine elktrikçi yapar
7. Klimanın çalışır hale getirilmesi ( bi parçası geçenlerde yandı ) 5 le aynı cevap
8. Defransiyelin kontrol edelmesi varsa hata tamiri herhangi bir tamirci bozukluğu tespit eder gerekli yönlendirmeyi yine yapar
9. Şaftın konrol edilmesi 8 le aynı
10. Motorun gözden geçirilmesi. 8 le aynı
.
Kısaca tepeden tırnaga bi check up edilmesi.
PS: Bu işlemler tahmini ne kadar sürede yapılabilir ve kaç lira tutur?