Yok abi çok yavaş gidiyor bugün aslında çalıştıracaktık motoru ama bir civata yüzünden 3-4 saattir bekliyoruz...tornacı uğraşıyor şimdi o sorun çözülünce 1-2 saat içinde toplanıp çalıştırılacak...
Eyvallah,
yapacak bir şey yok, burada çıkmasına 1000 TL istediler, Amerika'dan GM revizyonlu orijinale yakın parçaya 750 USD dediler.
Bende 10 gün bekleyip amerikadan aldım.
Olmaz olur mu kardeşim,
Gümrüğünü vergisini çatır çatır veriyosun.
Amerikada 300 veya 250 dolara aldığı mal sana nakliye gümrük vs 500 veya 600 dolara mal oluyor
bende de bir vortec var 97 bir firma enjektorler manifold içinde olduğu için lpg takılmaz enjektorler kavrulur dedi.emme manifoldunda 100 dereceye bile gelmez hararet herhalde.
acil bilgiye ihtiyacım var 0532 780 33 54 ü bir ararsan bilgilerini paylaşmak isterim ,şimdiden teşekkürler
Pikacu,
Mutlaka kontrol ettir. Ben bugun denemek için TPS arızalı halde aracı kullandım. Aynen dediğin durumları yaşadım. Aracı yolda kullanıp ışıkta durunca hemen vştesi N ye alınca arac durmuş olmasına rağmen hala eski devrinde bir kaç saniye çalışmaya devam edip, sonrasında rölanti devrine geçiyor. Rölantiye geçerkende kimi zaman stop ediyor.
Bence hiç zaman kaybetmeden ECM'den TPS'e sinyal geliyor mı kontrol ettir.
Çok zor ve zahmetli bir işlem değil. Benim seceneğimde işin uzamasının nedeni, olaya neden olan onuyu bilemediğimizden di...
bende de bir vortec var 97 bir firma enjektorler manifold içinde olduğu için lpg takılmaz enjektorler kavrulur dedi.emme manifoldunda 100 dereceye bile gelmez hararet herhalde.
acil bilgiye ihtiyacım var 0532 780 33 54 ü bir ararsan bilgilerini paylaşmak isterim ,şimdiden teşekkürler
aracimi satiliga koydum ilgilenen arkadaslar olursa hertürlü yardimi yaparim
http://www.sahibinden.com/chevrolet_blazer_4_3_22000_tl-19WQQaXQQ16509992WQQpXQQdisplayitem
ilan numarasi link calismiyorsa :16509992
suan bazi degisikler yaptigim icin ilanda pasif durumda olabilir kisa zaman icinde aktif hale gelecektir,hayirli günler.
aracimi satiliga koydum ilgilenen arkadaslar olursa hertürlü yardimi yaparim
http://www.sahibinden.com/chevrolet_blazer_4_3_22000_tl-19WQQaXQQ16509992WQQpXQQdisplayitem
ilan numarasi link calismiyorsa :16509992
suan bazi degisikler yaptigim icin ilanda pasif durumda olabilir kisa zaman icinde aktif hale gelecektir,hayirli günler.