Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 388
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,680
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

[attachment=1] bu da benim yavru,nazar boncuğuna talibim....inşallah resim yüklemeyi başarmışımdır

Etiketler

1990 5.7 v8 tek nokta enjeksiyonlu suburbana sizce hangi ipg sistemini taktırmalıyım.kullanan yada bilgisi olan varsa çok işe yarayacak.yoksa çoluğun çocuğun rızkını benzine yedirecez.lütfen yardım!!!!!

arabayı aldık foruma ilk yazışımda lpg taktırmayı düşünmüyorum diyede hava yapmışım , okudumda tekrar.taktırsam iyi olucak sanırım
ayrıca bütün chevy ler güzel (bütün kızlar güzel der gibi)

klasik sistemden başka çaresi yok.Yanlız mikser yerine blos denen bir parça var polonya malı.Ondan takılırsa sıralıdan daha mükemmel olur.

eyvallah cumartesi günü kayseride büyük tüpçüler var bi bakalım dediler.
blos denen malzemeyi hatırlatıcam inşallah biliyorlardır.

beyin dedikleri kısım bence her markada aynıdır. Esas mesele karışımı yeteri kadar karıştırmakta saklı.
Klasik mikserleri şöyle düşünün piknik tüpünü açtınız bir ayarda motora veriyosunuz. debi sabit motorun çeşitli devirlerde ihtiyaç duyduğu hava ve o havanın enerji üretilmesi için ihtiyaç duyduğu gaz miktarı farklı. Biz mikserle sabit debide gaz basıyoruz bu yüzden verimsiz çalışma ve güç düşüklüğü yaşanıyor.

Bu blos denen malda hava miktarına göre tüpün musluğunu açıp kapatıyormuşuz gibi düşünün açıp kapatıyor.Fazla tüketiminde önüne geçiyor, performansıda koruyor.Bence bu malzemeye ulaşmaya çalışın önce.Tedarikle alakalı moonwalker arkadaşın bu konuyla alakalı bilgisi var , cevap verecektir.

ok. anladım.yalnız bu arada aramış bulundum.sabit teli aradım.bi kadın çıktı oraada bi cep teli var dedi onu arayacaksınız dedi . orada anladım zaten firma dandik.her neyse malzeme yokmuş , yenisi yapılmış paketlemede falan dedi. öylece kaldı .bakalım buluruz orjinalini.

hahahahaha paketlemede neyse susuyorum

Polonyadan orijinalini getirtmekten başka çaren yok.