merhabalar salim bey.doğrudur aracımın yapılmadan önceki hali son resim.
güçlü karakterli makinaları seviyorum.özellikle amerikan arazi araçlarını.günlük
olarakta bir 2007 g.cherokee jeep kullanıyorum.o yüzden k20 yi bir hayli aradım
izmirde buldum işim otomotivle ilgili olduğu için 3 aylık zor ama tatlı bir uğraşıdan
sonra bu hale getirebildim.çoğu aksesuarlarını amerikadan getirttim.halen beklediğim
bir kaç parça var.çamurluk yazıları,yan cam süpürgeleri vs. onlarıda tamamladıktan sonra
bolu abant ta kullanmayı düşünüyorum.
merhaba teşekkür ederim.evet lastikler 35x12.5x16 silverstone extrem.ama 10 inç jant yaptırmam lazım jantlarım 7 inç dar kaldı biraz.
yükseltmeye gelince mesleğimle alakalı otomotiv makasları satışı yaptığım için bildiğim bir konu ayrıca montajı müşterime yaptırdım servis problemi olmadı ama bu halini yakalayana kadar 5 kez makas kavisleri ve kaldırma takoz ayarları ile uğraştık.8 amortisör taktık sert oldu bi daha söktük vs vs.
.iş saatlerim sanayi içinde geçtiğinden araçla uğraşım zor olmadı .elektrik tesisatı
döşemeleri motoru uzatmıyım kaporta boya hariç her bölümünü 3 ay içinde ama gecelerim ve pazar günlerim de dahil olmak üzere usta arkadaşlarla
çalışarak bitirdik.konumum gereği tanıdığım insanlarla bu işi yaptığımı ve aldığım yedek parçaları da bir hayli ucuza temin ettiğimi düşünürsek sanayi geçmişi ve tanıdık
ustaları olmayan arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum.
yavuz abi ön siper düşünmüyormusun?ben şoyle az bısy arastırdım bulamadım alı sarıda da yok.hazır benım kocaoglanın kaporta boya yapılırken aradan onuda cıkarsam dıyorum.bildiğin biyer varmı?Malum şapkasız cıkmam abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz abi ön siper düşünmüyormusun?ben şoyle az bısy arastırdım bulamadım alı sarıda da yok.hazır benım kocaoglanın kaporta boya yapılırken aradan onuda cıkarsam dıyorum.bildiğin biyer varmı?Malum şapkasız cıkmam abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
selam beyler iş temposu yoğundu şimdi bakabildim.
şapkayı sahibinden com.da buldum.bir meslektaşım taho su için amerikadan
getirtmiş aracıda satınca bize nasip oldu.ama bire bir uymadı küçük geldi malum
bizim kafa büyük fiberglas ek vs. uydurduk güzel oldu.yine size tavsiyem sahibinden com da
maslak sanayide fiberglastan yapan bir firmanın ilanına rastlamıştım onu bir araştırırsanız
faydası olur heralde.
aracın görüntüsünü çok değiştiriyor illa bulun derim.selamlar
birde bunları xj için yapan birisi var istanbulda sanırım adı Uğur'du yedek parça kısmında var ilanı ona rica edilse sanırım bizim araçlara xj nin siperliğini uydurabilir