6 inç yukseltildi 36 lastik. Orjinal Amerikan kitle yukseltildi. Arif abi bu işin hakkaten uzmanı. Ama maliyet baya tutar tam rakamını bilmiyorum. böyle bir aracı çok çok temiz olsun 30 civarı alırsın. Bir o kadarda masraf edersin bu hale gelir. Bizim başkan seviyo bu işleri. Buda öbür jeepi ;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Resimdeki araçların hepsi çok güzel görünüyor,özellikle 06 BJK ve tahoe 006,araçlarınızı çok beğendim güle güle kullanın.
Bende gündelik hayata kullandıgım 2006 model 100VX Landcruıser var,yakıtı dışında çok memnunum,
Offroad merakına tesadüfen tanışdığım Antoff dan Ahmet Bey (Ahmet07 ) vesile oldu.
Arazide kullanmak için 2. bir araç düşünüyorum, Tahoe mu yoksa 100vx mi tavsiye edersiniz.
6 cm yükseltme, çamurluk ağızlarında ve ön tamponda tadilat yapıldı.. Taktığımız lastikler 33/12.50/R15 ve jantlar 10 inch Tüm malzemeleri bizde mevcut. Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65
Arkadaşlar bu arada 40 inch lastikli 1 metre yükseltmeyi hedeflediğim, tüm mekanik aksamı kendi proje ve imalatımız olacak 4 kapı Tahoe'ya garajımızda başlandı. Bir aksilik olmazsa 2 aya kadar huzurlarınızda olacak.. Not: Diğer benzer çalışmalarımız: (Bknz Chevrolet/Avalanche/Terminator II ve Chevrolet/Silverado/Terminator I)